網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今年又買左昭通, 同樣是在春感買, 蘋果很爽甜, 大小共27個,價錢38.03元, 最大一個214克, 最小一個126克, 未有糖心.

【云南昭通苹果水果新鲜包邮10斤带箱当季野生冰糖心丑苹果红富士】https://m.tb.cn/h.eMBOFdb?sm=9c3ca1 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₤cT8mYLjMcJz₤后到(emoji)◇綯℡寳(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 19-10-9 22:51

複式洋房

andyman 發表於 19-10-9 11:43
今年又買左昭通, 同樣是在春感買, 蘋果很爽甜, 大小共27個,價錢38.03元, 最大一個214克, 最小一個126克, 未 ...

運落黎過程順利嗎? 生果驚比佢扣一扣就爛哂

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

magnumismyboy 發表於 19-10-9 12:28
運落黎過程順利嗎? 生果驚比佢扣一扣就爛哂

2號發貨, 5號已到東莞, 但因假期8號才到手.算做沒有阻礙. 其實蘋果好襟擺, 兩三個星期都唔會爛.
請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

複式洋房

andyman 發表於 19-10-9 12:34
2號發貨, 5號已到東莞, 但因假期8號才到手.算做沒有阻礙. 其實蘋果好襟擺, 兩三個星期都唔會爛.
...

唔洗一個星期就收到咁都ok wor

水晶宮

magnumismyboy 發表於 19-10-9 18:37
唔洗一個星期就收到咁都ok wor

如果想有糖心, 可以霜降後買, 但可能到時會漲價.
請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 andyman 的帖子

謝謝分享

大宅

多謝分享
送去深圳自取都好喎(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊