時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家提防下。
10月8日有內部有消息流出:
因近日班勇武去得太盡,打爛港鐵同商鋪過於嚴重同廣泛,民意有所轉向,NED出到聲要文宣開足馬力,必定要將責任推比差佬臥底、政府同港鐵,各媒體記者已連絡好,會充分合作。

之前7.21、8.31、新屋嶺 Project 做得好成功,負責果Team會主力推差佬臥底破壞港鐵Project,今次更會採取主動,搵義士扮差佬臥底拍片再屈差佬,警用器材NED會提供。

CIA指中學生及部份大學生已難於控制,會放棄任其發展,依家主要係保證大學學生會同港獨組織聽其指揮,泛民會暫時低調準備選舉,美方會利用中美貿易會談盡力阻大陸出武警。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

721, 831等, 都係佢地搞出黎抹黑警察

伯爵府

是但啦,佢地做咩文宣,有腦嘅正常市民都知佢地老屈。 無腦嘅曱甴就唔理佢地寫乜都信到加零一。 有佢做。 我地正常人都放棄班無腦曱甴吧。 講多都嘥氣。

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

佢地已經做緊洗白, 抹黑警察同政府
最令我睇唔起佢地係依點, 敢做唔敢認. 無恥至極

【禁蒙面法】連登仔指「裝修」過火 社運人士憂運動失支持
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... 1%E6%94%AF%E6%8C%81

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

信黃文宣就真係豬咁蠢嘍
●▽●●0●●﹏●●︿●

男爵府

回覆樓主:

每個被顏色革命的國家地區, 都係要先瓦解警隊。

小菜豆    發表於 19-10-10 18:39

男爵府

siulili 發表於 19-10-10 11:25
是但啦,佢地做咩文宣,有腦嘅正常市民都知佢地老屈。 無腦嘅曱甴就唔理佢地寫乜都信到加零一。 有佢做。 ...

X2 佢地由第一日都開始屈警察,咩都賴落政府同警察度,暴徒之後亦不斷會自己做完衰野屈落警察度.要靠自己去分析下正邪分別, 亦唔好淨睇一張圖片就信!

瑪瑙宮

無所謂喇, 跛坯左的香港都係佢地住, 第時父母死埋無人理, 結朿飯來張口, 錢來伸手的照顧, 又無人請打工, 瞓街囉.

伯爵府

taktakjar 發表於 19-10-10 11:35
X2 佢地由第一日都開始屈警察,咩都賴落政府同警察度,暴徒之後亦不斷會自己做完衰野屈落警察度.要靠自己去 ...
每逢暴動日我朋友都會send d片和圖俾我睇,話d曱甴幾咁暴力,我都真係無好氣,每次都回佢: 儍啦,示威者手無寸鐵和平示威,全部係黑警做架。 佢都問點解咁多曱甴會信,佢地無眼睇嘅?

其實我都好唔明,不過事實就係咁多無腦曱甴,文宣又樂此不疲日日睜大眼睛作故仔。 我只能接受呢個事實,等待佢地自己對自己嘅愚蠢找數果日嘅來臨。

大宅

到時睇吓邊啲人,俾人拉留案底囉!政府警察做緊嘢,搜集證據。班人隨時被拉……

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

佢哋真係好勤力,誓要屈落警察度。

水晶宮

回覆樓主:

又黎作文

男爵府

趣教勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正氣文宣要加油
連登特利要埋單
出緊急法壓謠言
外界組織冇得搞

男爵府

佢哋想點就點啦,還掂香港都爛曬啦⋯⋯

子爵府

fatmth 發表於 19-10-10 11:25
佢地已經做緊洗白, 抹黑警察同政府
最令我睇唔起佢地係依點, 敢做唔敢認. 無恥至極

懦夫行為!

水晶宮

siulili 發表於 19-10-10 11:25
是但啦,佢地做咩文宣,有腦嘅正常市民都知佢地老屈。 無腦嘅曱甴就唔理佢地寫乜都信到加零一。 有佢做。 ...

但我身邊太多無腦人

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

day 1 已經屈警察......冇D新橋嗱?

侯爵府

aaaiqc 發表於 19-10-10 12:32
day 1 已經屈警察......冇D新橋嗱?

橋唔怕舊 最緊要受

珍珠宮

回覆樓主:

一開始有野就已經話警察扮 爛野又話警察搞 有死人又話警察搞 被人拉既學生又系fb放曬大頭相系甘話要人幫手推 話驚俾黑警滅左連屍都無
放火又系話警察做
總之就系所有野都系警察

瑪瑙宮

him-bb 發表於 19-10-10 12:50
一開始有野就已經話警察扮 爛野又話警察搞 有死人又話警察搞 被人拉既學生又系fb放曬大頭相系甘話要人幫手 ...

又話毁屍滅蹟, 父母親人老公老婆朋友會唔搵佢地唔報差館的, 比人滅埋聲喎, 十條八條友就咁消失人間, 真係卡通片咩?

首頁

尾頁

跳至