網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有jm試過嗎? 我係fb睇中件衫~見佢賣成3xx, 淘寶賣2xx 諗緊試唔試, 佢個shop寫話係韓國代購

珍珠宮

rilakca 發表於 19-10-11 09:12
有jm試過嗎? 我係fb睇中件衫~見佢賣成3xx, 淘寶賣2xx 諗緊試唔試, 佢個shop寫話係韓國代購 ...

淘過,質地牌子一樣,不過要等,因為冇現貨。

大陸人好多去東大門做live,人工平過香港,香港網店好快做唔住。

大宅

回覆 bik1229 的帖子

謝謝~ 我計過淘寶淘落黎條數加埋仲平過香港代購買...HAHAHA~ 食水太深

珍珠宮

rilakca 發表於 19-10-14 11:45
回覆 bik1229 的帖子

謝謝~ 我計過淘寶淘落黎條數加埋仲平過香港代購買...HAHAHA~ 食水太深:quie ...

香港經營成本貴好多,人工燈油火蠟都貴過上面,如果係良心店主,唔係貴得冇譜,我有時都幫襯香港既。

自己計數。

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

大宅

bik1229 發表於 19-10-12 14:14
淘過,質地牌子一樣,不過要等,因為冇現貨。

大陸人好多去東大門做live,人工平過香港,香港網店好快做 ...

請問你試過係邊間淘,我見網上有d話係韓國貨但原來係淘寶貨

珍珠宮

rainbow_g 發表於 19-10-21 10:01
請問你試過係邊間淘,我見網上有d話係韓國貨但原來係淘寶貨

寫住韓國代購都騙?代購喎,唔係淨寫韓國貨喎。

【贝丽韩国代购】https://m.tb.cn/h.eKSdT0W?sm=98d3e1 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述¥FjyEYqGvDvd¥后到(emoji)◇綯℡寳(emoji)

首頁

尾頁

跳至