親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

有三日假期,想和老公閃遊,東京購物吸引、福崗未去過!怎樣選擇呢?
迷思中(emoji)(emoji)

水晶宮

ka3393 發表於 19-10-15 15:14
有三日假期,想和老公閃遊,東京購物吸引、福崗未去過!怎樣選擇呢?
...

如想shopping就東京啦

男爵府

快閃福岡較合適

大宅

回覆樓主:

如果得3日,福岡好啲,機程短,機場來回博多快(15分鐘左右),可血拼到最後一刻先去機場

wcpcelia    發表於 19-10-16 10:19

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

福崗,交通省時

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ka3393 發表於 19-10-15 04:14
...

福岡出城近D...好似多D時間玩

珍珠宮

回覆樓主:

福岡,岩快閃多點

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

福岡, 除非你要濕潮牌野, 唔係福岡都好好敗
機程短大半個鐘, 的士出市區又快又唔貴, 夾埋來回都多個幾兩個鐘比你反
酒店又比東京平, 食野又多選擇

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

福岡72小時夠血拼,去埋櫛田神社,中洲川端
東京選一點去

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

迷人pinklady 發表於 19-10-16 08:13
福岡,岩快閃多點

珍珠宮

TMC3012 發表於 19-10-16 08:18
福岡, 除非你要濕潮牌野, 唔係福岡都好好敗
機程短大半個鐘, 的士出市區又快又唔貴, 夾埋來回 ...

天神地下街都有排行

男爵府

...

東京熱鬧多些,但市中心離機場遠。
福崗機場離市中心很近,兩個站就到,可以去吓天神地下街、中洲屋台、一日遊太宰府、小倉和門司港。

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆 ka3393 的帖子

快閃當然揀福岡,兩個地方都去過兩次,喜歡福岡多啲,交通方便,消費平又多選擇
I 大蚊豬   

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

3日去福崗啦!! 東京交通時間較多.

複式洋房

東京
小小空姐,慳住遊世界。

大宅

...

而家去就去福崗, 雖然上次打風對東京市冇乜大影響,但始終週边有問題....

大宅

回覆樓主:

3日快閃揀福岡,機程短,出市區快

首頁

尾頁

跳至