自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

syne403 發表於 19-10-21 12:41
今晚開始做,估下陳貝兒會唔會又喊
其實佢外型同條件都好得,希望佢早日搵到真愛

佢條件點好?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

俙俙媽咪 發表於 19-10-28 10:52
其實我都覺得佢做無乜野, 唔明點解大家講到咁差

佢算唔差, 佢講野清楚, 好少呀呀啊啊, 算順耳丫.

如果佢唔喊, 同埋冇左片尾d 自言自語講感受會更好. 有時我估呢d 係咪大台十幾年既煽情橋段?

瑪瑙宮

油麥麥 發表於 19-10-31 12:20
看到「她」的喉核嗎?

唔奇. 佢又咁瘦. 唔駛 喎.

瑪瑙宮

tearycow 發表於 19-11-1 17:36
佢地逐年減少農藥
而家減到無
你估唔高難度咩?

我都覺得唔係話轉就轉,講緊係成塊田咁種,土壤,氣侯,巿場,種植知識等都好緊要。 佢地又等錢駛,轉左又失敗就仲慘。

佢地又可能計過數或試過唔得呢。節目既野不嬲都係唔好信到十足。

瑪瑙宮

油麥麥 發表於 19-11-9 13:22
同妳感覺剛剛相反,最後3個故事(5個小孩的媽咪、男男、甜餅師)有啲悶 !譚唱到毛管戙 ...

我都覺得首歌好難頂,真係毛管戙果種。一播我一係skip二唔睇,或者靜音睇字幕。

首頁

尾頁

跳至