時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

香港警隊是真正愛護廣大市民的可靠力量,也是真正支持特區政府依法施政的可靠力量。香港社會各界應當拿出自己的真心、愛心,理解、支持員警維護法治的正義行動,絕不能讓守護香港的英雄流血流汗又流淚。愛護他們,支持他們,就是守護香港。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

回覆樓主:

堅決守護香港警察,
不讓他們流汗又流淚!

瑪瑙宮

海報好靚呀

大宅

meowmi 發表於 19-10-23 10:17
香港警隊是真正愛護廣大市民的可靠力量,也是真正支持特區政府依法施政的可靠力量。香港社會各界應當拿出自 ...

支持

水晶宮

meowmi 發表於 19-10-23 10:17
香港警隊是真正愛護廣大市民的可靠力量,也是真正支持特區政府依法施政的可靠力量。香港社會各界應當拿出自 ...

我都想流淚

子爵府

支持!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

絕對支持

男爵府

支持香港警察!!!

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

支持香港警察!

珍珠宮

親子王國15週年勳章

支持香港警察.你們是最好的

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

eiranne 發表於 19-10-23 11:51
你講緊無防毒面具, 被蓄意虐待的警犬 ?

唔讀書唔係罪批評別人前最好上網搵下資料先暫時搵到英文版,唔明就出聲啦!

不過我無時間嘥心機和精神再覆。睇吓有冇好心的姐妹願意教導

https://en.m.wikipedia.org/wiki/CS_gas#

男爵府

牛年勳章

每次見到連阿爺都關心支持香港警隊,我個人就有啲酸,因為香港政府内部其他部門對警隊的支援實在太少,好似有心孤立咁...
無論如何,永遠支持香港警察嚴正執法!

男爵府

畀面勳章

meowmi 發表於 19-10-23 12:06
唔讀書唔係罪批評別人前最好上網搵下資料先暫時搵到英文版,唔明就出聲啦!

不過我無時 ...

From a friend:

A lot of words are being said about Police Dogs (emoji)(emoji) were deployed without respirators while CS was used not just last night but during previous operation.

Dogs are not effected by CS due to the under development of their tear ducts. ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/CS_gas# ) This is because a human body is far more developed than many other animals on the planet. It was tested and proven. Police dogs are very expensive, not easy to train up and any damages to their health will shorten their service life.

Hong Kong Police are not doing anything wrong with Police Dogs.

Hinhinn    發表於 19-10-23 12:36

子爵府

回覆樓主:

支持香港警察,嚴正執法!

男爵府

支持香港警察,你們是真正的香港守護神!

禁止訪問

公爵府

回覆 meowmi 的帖子

支持香港警察嚴正執法!

男爵府

eiranne 發表於 19-10-23 12:17
你誤會我意思啦

我支持警察, 又支持警犬

引用你嘅邏輯, 同一道理,
黃絲 = 曱甴,
黃絲 = 曱甴,

可惜我哋唔支持,