時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

有班自以為正義的曱甴

同美帝打對台?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

今日都在社區fb見人問去好唔去好, 真係人生交叉點

大宅

牛牛bb 發表於 19-10-23 14:36
今日都在社區fb見人問去好唔去好, 真係人生交叉點

吓? 真係唔係扮架喎~

大宅

情何以堪

https://2newcenturynet.blogspot.com/2019/10/blog-post_94.html

加泰隆尼亞示威者喊「我們要做一次香港!」

美國媒體《Quartz》就以「香港正在向世界各地輸出示威技術」(Hong Kong is exporting its protest techniques around the world)為題,報導加泰隆尼亞的示威者正向香港反送中抗爭者學習。14日加泰隆尼亞示威者前往機場的時候,更有年輕抗爭者直言,「我們要做一次香港!(We’re going to do a Hong Kong)」。

也有香港示威者,以過去多次呼籲國際與香港站在一起「Stand with Hong Kong」的標語,改成「Stand with Catalonia」,表明香港對加泰隆尼亞示威者的支持。

大宅

唔攪 “加泰集會” ?

仲點出黎行?!

“Stand with Hong Kong” ,將會成為世界年青人的爛 gag.

香港示威者將被世界年青人所唾棄。

香港示威者可以返屋企...

男爵府

2019新春慶豚圓

erumic 發表於 19-10-23 14:45
吓? 真係唔係扮架喎~

佢哋好矛盾, 話警察批不反對通知書係比個氹佢哋踩, 唔批又話集會都唔比

老尾唔支持加泰獨立, 如果今晚去聲援咪即係同主子對著幹, 又驚比阿爺認為佢哋係支持港獨, 如果唔去又比人覺得唔支持人權和民主自由,仲做埋衰仔, 無義氣, 人哋都stand with hk, 所以去又死唔去又死

大宅

牛牛bb 發表於 19-10-23 14:52
佢哋好矛盾, 話警察批不反對通知書係比個氹佢哋踩, 唔批又話集會都唔比

老尾唔支持加泰獨立, ...

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

唉吔.....好亂喎 [/smile暴徒究竟出唔出去好呀??
天空之城, 快樂之地

男爵府

2019新春慶豚圓

PCCW2319 發表於 19-10-23 14:57
唉吔.....好亂喎 [/smile暴徒究竟出唔出去好呀??
...

男爵府

GOGOGO

大宅

加泰羅尼亞人學習港人be water 模仿港人「和你塞」要變「新香港」

https://www.youtube.com/watch?v=mmVh6ky10dY

補充內容 (19-10-23 15:29):
加泰罗尼亚分离主义运动的支持者们公开喊出学习香港示威者的口号,他们学暴徒占机场,誓做“第二个香港”,西方傻眼!他们的口号就是:把加泰

大宅

加泰罗尼亚分离主义运动的支持者们公开喊出学习香港示威者的口号,他们学暴徒占机场,誓做“第二个香港”,西方傻眼!他们的口号就是:把加泰罗尼亚变成第二个香港。

https://www.youtube.com/watch?v=7L8jlioDApY

補充內容 (19-10-23 15:31):
Catalonia becomes Hong Kong
https://www.youtube.com/watch?v=NQSFu7q3UJI

大宅

呢獲梗喺支持加泰啦,因為學香港一樣為自由而奮鬥,等美國又支持香港,又支持加泰獨立,下一步是美國

翡翠宮

2019新春慶豚圓

咁好笑, 即係拿屎上身, 拿定唔拿好

別墅

回覆樓主:

等美國佬自己睇下佢地調較了班咩怪物出來,以其之道還置其人之身!

大宅

情何以堪

Hong Kong supports Catalan Protest
https://www.youtube.com/watch?v=5eyhd0sLjYs

10.20 Hong Kong People Show Support to Catalan Protesters | JVB News
https://www.youtube.com/watch?v=oVocGYlvp_c

大宅

佢地堅係鑽到牛角既最尖端

小菜豆    發表於 19-10-23 16:17

大宅

erumic 發表於 19-10-23 15:47
佢地堅係鑽到牛角既最尖端

曱甴以為自己在請救世界

公爵府

2019新春慶豚圓

加泰唔係老美order呀,諗清楚先攪呀,隨時無錢收呀

大宅

好一班烏合之眾...
用咗四個月時間... 沉睡嘅香港人到底睇清楚未...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊