跳至

首頁
12345...28

尾頁

禁止發言

禁止發言

回覆 41# rain22man 的文章

禁止發言

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 rain22man 於 09-5-22 13:27 發表
Yes, [email protected]
you lei? I can see more Hei Hei photos...
你地facebook係咩名ar???

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Name Location
====================
tomato_mama (1)
cherry小石川 (1)

大宅

我有個fd 係819,都想參加

大宅

我個fd想帶多個fd同bb[7-8months]黎,可以ma???

大宅

原帖由 cherry小石川 於 09-5-22 14:29 發表
我有個fd 係819,都想參加

Welcome ar!!

大宅

原帖由 cherry小石川 於 09-5-22 15:03 發表
我個fd想帶多個fd同bb[7-8months]黎,可以ma???

你係指宜家7-8mth定係到時7-8mth呀? 如果係宜家我覺得無問題呀! 因為"年紀"差唔多會啱玩d嘛!!

大宅

原帖由 tomato_mama 於 09-5-22 15:25 發表

你係指宜家7-8mth定係到時7-8mth呀? 如果係宜家我覺得無問題呀! 因為"年紀"差唔多會啱玩d嘛!!
應該係依家7-8months

大宅

0808一歲小型生日會
日期: 8月23日(星期日)
時間: 下午2時至6時(暫定)
活動內容: 切蛋糕、大食會、影相、爬行及步行比賽、夢中情人選舉等...
名額: 12個家庭 (Max 30 persons)
地點: 請投票或提議
1. 屯門海典軒會所
2. 馬鞍山海典居會所
3. Others (Pls suggest)

Mama (BB/性別) * 生日 * 人數 * 地點
===========================
Rain22man (萱萱/囡) * 825 * 2A+1B
tomato_mama (晞晞/囝) * 822 * 2A+1B * 1
小石川 (熙熙/囝) * 822 * 1 *

P.S. 大家用"回覆"再選"2"號字型大小,咁就可以一行過display嘞!

大宅

我都想參加得唔得呀 ? 8月個生日會報名時我confirm唔到得唔得閒, 所以冇參加呀 !

我未決定帶唔帶埋大仔, 報左先遲d再定

0808一歲小型生日會
活動內容: 切蛋糕、大食會、影相、爬行及步行比賽、夢中情人選舉等...
1. 屯門海典軒會所
2. 馬鞍山海典居會所

Rain22man (萱萱/囡) * 825 * 2A+1B
tomato_mama (晞晞/囝) * 822 * 2A+1B * 1
小石川 (熙熙/囝) * 822 * 1 *

waiwai2006 (朗然/仔) *811 *2A+1B

P.S. 大家用"回覆"再選"2"號字型大小,咁就可以一行過display嘞!

禁止發言

禁止發言

禁止發言

大宅

原帖由 rain22man 於 09-5-22 20:57 發表
LeeRainbow...
你呢?
pui yee lo

大宅

0808一歲小型生日會
1. 屯門海典軒會所
2. 馬鞍山海典居會所

小石川 (熙熙/囝) * 822 * 2A+1B * 1

靜[小石川fd](翼葦/囝)*819 *2A+1B *1
waiwai2006 (朗然/仔) *811 *2A+1B

大宅

原帖由 rain22man 於 09-5-22 20:56 發表
我吾識點做, 按回覆後只係睇到一部分之前ge內容乍...
其實去屯門我都OK!

你facebook account係咩, 我要add 你...

copy定原文先,之後按回覆再paste番就ok嘞!!

大宅

Welcome ar! weiwei2006

別墅

我個b都係829 baby woo.... 有乜gathering ar....

原帖由 henryyip881 於 09-5-20 21:10 發表
我都有興趣, 我BB是8月29日出世, 可否預埋我哋呀?

首頁
12345...28

尾頁

跳至