時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢個咩廣告? 不是親子網嗎?想教小朋友做賊? 呢d遊戲真係適合小朋友玩?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

回覆樓主:

其實係咪自己睇過D嘢,就會出現响BK廣告???

我發現,我睇過樓盤,手袋,玩具後,果D嘢就會出現响BK廣告度……。好得人驚,好似冇私隱咁……。可以點做?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

BGCOME08 發表於 19-11-2 11:44
其實係咪自己睇過D嘢,就會出現响BK廣告???

我發現,我睇過樓盤,手袋,玩具後,果D嘢就會 ...

我係有搵過遊戲俾亞女,但都係益智遊戲呢

公爵府

blackberry 發表於 19-11-2 11:47
我係有搵過遊戲俾亞女,但都係益智遊戲呢

咁我唔知了,我淨係發現我睇過嘅嘢,就會响BK廣告出現。

之前都有人出Post問,點解BK有咸嘢廣告,D人問樓主佢係咪睇過D咸嘢?

翡翠宮

BGCOME08 發表於 19-11-2 11:55
咁我唔知了,我淨係發現我睇過嘅嘢,就會响BK廣告出現。

之前都有人出Post問,點解BK有咸嘢廣告,D人問樓 ...

投其所好都要諗諗自己咩平台吧

首頁

尾頁

跳至