產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我自己一向都唔係好飲雞精, 但奶奶前2日帶左幾盒俾我, 想問下杏兒個隻花膠滴雞精難唔難入口, 未拆唔想浪費

大宅

2020勳章

katherineyung12 發表於 19-11-8 22:52
我自己一向都唔係好飲雞精, 但奶奶前2日帶左幾盒俾我, 想問下杏兒個隻花膠滴雞精難唔難入口, 未拆唔想浪費 ...

滴雞精唔同雞精

滴雞精有啲似雞湯咁,不過濃啲,我覺得幾好飲

你嗰隻花膠滴雞精都好貴架,你99都捨得買俾你證明都幾錫你啦

複式洋房

2020勳章

係BB展試過 覺得幾好 花膠雞味濃 好飲!

別墅

回覆 katherineyung12 的帖子

我買咗3千幾蚊滴雞精諗住坐月飲,點知俾我阿婆話我嘥錢佢幫過好多人坐月,個個俾佢陪完月身體都好過以前
佢話滴雞精唔係必須,話鬼我攞嗰d錢買d靚花膠仲好過

大宅

花膠塞奶喎,如果餵人奶唔好飲住

複式洋房

滴雞精同雞精2樣野來 D味無咁難入口嫁 而且真係好補身 恭喜你有個好99

禁止訪問

複式洋房

super_cat 發表於 19-11-9 02:23
滴雞精唔同雞精

滴雞精有啲似雞湯咁,不過濃啲,我覺得幾好飲

icic, 仲以為係差唔多既野添, 咁我都會買返貴D既野比佢既, 大家都keep住善意對對方, 咁先可以經營好個關係吖嘛

複式洋房

cometingliu 發表於 19-11-10 04:45
花膠塞奶喎,如果餵人奶唔好飲住

下?! 唔係掛?! 我奶奶有講過花膠係餵人奶唔飲得住, 不過對傷口復原好, 所以叫我唔好直接煲花膠, 不過買左呢隻話有小小OK, 咁...我都係再睇下先, 有冇JM食左?

複式洋房

wingmm25 發表於 19-11-11 19:40
我自己飲開原味 如果你唔要可以干賣俾我呀嗎? 想試但平時覺得有D貴

JM你飲開? 唔塞乳線?

複式洋房

2020勳章

花膠係食太多先會塞 你一星期飲2-3包唔會有事啦

男爵府

2020勳章

我餵人奶有食花膠,初初食少少試下先,無塞就繼續食,食完飲返多d水

複式洋房

katherineyung12 發表於 19-11-8 22:52
我自己一向都唔係好飲雞精, 但奶奶前2日帶左幾盒俾我, 想問下杏兒個隻花膠滴雞精難唔難入口, 未拆唔想浪費 ...

滴雞精同雞精係2樣野,我自己有飲白蘭氏,味道冇以前果隻難入口

別墅

聽人講餵人奶唔好飲花膠住,但飲田字頭果隻二珍膠滴雞精就ok,效果好過花膠tim,你想像既可以試佢果隻仲好

禁止訪問

複式洋房

我飲Yoko Tsang 果隻,其實似濃味雞湯

複式洋房

babyhoney1 發表於 19-11-27 16:26
滴雞精同雞精係2樣野,我自己有飲白蘭氏,味道冇以前果隻難入口

滴雞精太油啦

別墅

回覆 chowtai1314 的帖子

唔止油...仲幾咸...陪用整果D雞汁最好..

複式洋房

ilovejoey 發表於 19-12-6 12:24

未飲過,反而我飲緊Yoko Tsang 果隻就幾鮮味

複式洋房

ilovejoey 發表於 19-12-6 12:24

真係呀滴雞精咸得黎太油,飲得多唔太健康

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊