跳至

首頁

尾頁

別墅

77年媽媽Talking

請各位77年媽媽在此繼續發表.

[/quote][size=medium]
77年媽媽Gathering

(updated as at 31 Mar 05)
[size=medium]1月29日

[size=medium]Part 1 (由04年9月20至04年11月29日)

[/quote]
[size=medium]77年媽媽Information
(updated as at 12 Apr 05)
[size=x-small]
如要update,請pm你嘅資料比我
*格式: 媽媽出生月份+名稱 - 小朋友: (性別) + 姓名 + 出生日期 (年月日)*

[size=x-small]
1月份
1) sherry媽媽 - (女) 盈盈 03年11月12日 (1歲)
2) koala - (女) Sharon 99年8月7日 (5歲)
3) yauling
4) BabyHazel - (女) Hazel 02年7月26日 (2歲)
5) pakyumom - (女) 栢瑜 04年2月9日 (1歲)
6) 沙沙 - (女)

2月份
7) 小B維維 - (男) 維維 02年1月12日 (3歲)
8) Wing(婷婷媽咪) - (女) 婷婷 01年6月21日 (3歲)
9) mrs.correia - (女) Prudence / (女) Silvestra / (女) Olivia
10) 白海豚 - (女) 樂烔
11) sinwai182006 - (男) 子朗B 00年8月15日 (4歲)
12) 曳媽咪!

3月份
13) annexli - (女) christy 97年9月 (7歲)
14) kityi39 - (女) Sum Yi 04年3月16日 (1歲)
15) 小靜 - (男) 軒軒 94年11月12日 (10歲) / (女) TOBY 95年12月8日 (9歲)
16) ellenclive
17) kcpak - (男) 逸少 03年9月17日 (1歲)
18) 563111 - (男) 楠楠 02年6月 (2歲)
19) 小詠 - (男) Tommy

4月份
20) viva - (女)
21) cycynk0414 - (女) / (男)
22) wwyee - (男) / (女)
23) ka9740 - (男) 軒軒 01年8月11日 (3歲)
24) Mary媽咪 - (女) / (女)

5月份
25) pmjleung - (男) 梓翀 03年9月28日 (1歲)
26) yan513 - (男) max chan 03年4月2日 (2歲)
27) melodylaw - (男) / (女)
28) 寶豬咪咪 - (女) Kelly 04年7月8日 (7個月)

6月份
29) ronleung - (女) 泳泳 03年7月14日 (1歲)
30) kenica - (女)
31) mansoklam - (女) 瑤瑤
32) brjhome - (女) kate 95年09月18日 (9歲) / (男) 梓鏘 01年08月27日 (3歲)
33) ivysum - (女) 沈卓穎 04年10月5日 (4個月)
34) 之 - (男) 偉晴 04年5月25日 (10個月)
35) HayChuMaMa - (男) Hayden 04年6月8日 (10個月)

7月份
36) may9wsm - (男)
37) 風信子 - (女)
38) kakibeebee - (男) Bee Bee

8月份
39) karan - (女) / (女) 芷穎 03年7月12日 (1歲)
40) cheuk-mum
41) AnnaIp - (男) 軒軒 02年10月3日 (2歲)
42) 溫柔 - (男) Ralph

9月份
43) heiray 1 - (男) 希希 02年8月14日 (2歲)
44) wyy922 - (女)
45) suetlam - (女) 朱凱蕎 04年11月12日 (4個月)

10月份
46) wacoal - (女) Natalie 97年10月28日 (7歲) / (男) Kyle 04年6月24日 (9個月)
47) wing1016 - (男) Rocco Lau 04年11月26日 (4個月)
48) yanchi2 - (女) 欣欣 96年12月28日 (8歲) / (女) 芝芝 02年8月12日 (2歲)
49) eva168 - (男) 天翔
50) potatoo - (男) Mattson 03年12月29日 (1歲)
51) Jacobmama - (男) Jacob (奕謙) 04年4月29日 (11個月)

11月份
52) mickeywinnie3 - (男) 栢謙 01年5月9日 (3歲)
53) cat888 - (男) 軒軒 03年8月7日 (1歲)
54) moviebb - (男)

12月份
55) oscarBB - (男) 謙謙 01年3月31日 (4歲)
56) ElaineYuen
57) prettymiki - (男) kelvin 02年10月4日 (2歲)
58) ^QQ^ - (男) 駿駿 03年11月4日 (1歲)
59) rubymok - (男) 謙謙 02年3月16日 (3歲)

其他媽媽
60) 海魚媽 - 海魚 03年10月21日 (1歲)
61) tiff04 - (女) 04年5月29日 (10個月)
62) siu_bobo - 洛弘 04年2月16日 (1歲)
63) a776170
64) 燁燁媽 - (男) 燁燁 01年11月21日 (3歲)
65) stkyo
66) szebb - 少儒 04年2月10日 (1歲)
67) hoiyan
68) wing623 - (女) 亞怡 / (女) 彤彤
69) 軒靚媽媽
70) FEB
71) JustinBB
72) suetfung
73) lui_BB - 04年10月27日 (5個月)
74) salina617 - (男) 軒軒 04年9月16日 (6個月)
75) YOKYCHONG - (男) / (女)
76) kayiu626 - (女) / BB
77) May1217 - (女) 愷盈 03年12月12日 (1歲)

77年已婚
78) fcbaby

77年未婚
79) kikilala

77年媽媽 : 77位
77年已婚 : 1位
77年未婚 : 1位
小朋友
4個月 : 2位
5個月 : 1位
6個月 : 2位
9個月 : 2位
10個 : 3位
11個 : 1位
1歲 : 14位
2歲 : 7位
3歲 : 7位
4歲) : 2位
5歲 : 1位
7歲 : 2位
8歲 : 1位
9歲 : 2位
10歲 : 1位
Total : 48位

仔仔叫軒軒 02年10月3日出世 :-D

大宅

Re: 77年媽媽Talking

anna,
咁係咪已經搬左去"全新媽媽會所"的"其他"裏面啦!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]

大宅

搬左屋喇,anna好叻呀.......

別墅

係呀.
由 ka9740 於 2004-11-29 12:49:12
anna,
咁係咪已經搬左去"全新媽媽會所"的"其他"裏面啦!

大宅

anna,
真係唔該哂你啦!你一定用左好多心機和時間啦!
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]

大宅

咁而家決定左12號交唔交換禮物呀??

大宅

冇人咩??

大宅

pmjleung,
我都唔知呀?因為我都唔知點買禮物好,你知啦!有大有細,有男又有女,都唔知點買好,你有咩好提意呀?最麻煩就係唔知地方大定細,如果玩抽獎得唔得呢?

大宅

anna,
你咁快又出埋pm啦!好勁啊!你無出街食飯咩! ?-(

大宅

ka,

我都諗唔到買咩禮物好???但我諗都係買俾小朋友架,我地大人幫佢地買黎交換禮物,好冇???

洋房

Hi all,

I'm Wing, as this computer is english version in my office, so I can't type chinese, so I'll use the login name of Jasminemami in office

大宅

pmjleung,

不如我一陣間打一份表出來比所有媽咪睇,睇完之後就選擇出來用咩方式玩交換禮物,邊個答案最多人選擇就用邊個方式好唔好呀?不過我無咁快打到份表住架!

大宅

好呀! 睇下其他媽咪有咩意見吖.......

今日大家都好似比較忙哦!?!?

大宅

Wing,
今日開始返工啦!係咪好掛住囡囡呢?份工忙唔忙呀?
真係好啦!又可以好似我地咁悶悶地上下網先!

大宅

pmjleung,
我唔忙架!不過呢幾日要靜雞雞嗎! :lol:

別墅

我食完飯一直到宜家pm緊比其他媽咪.

由 ka9740 於 2004-11-29 14:04:41
anna,
你咁快又出埋pm啦!好勁啊!你無出街食飯咩! ?-(

大宅

anna,
你打來我公司呀?我有野問你呀?

大宅

咁即係以後都係呢度傾計啦, 真係好唔該晒anna呀. 希望有多D 77年的媽咪入番呢度傾計啦.

大宅

啱啱同兩隻狗仔修完毛,而家落街買野喇!

別墅

終於pm哂係list上所有媽咪,希望佢哋多d上黎傾.

首頁

尾頁

跳至