夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔同部門好難約食Lunch,你多d機會同人地熟d先,例如借工作有冇機會接觸佢。
熟左約人地食lunch。

大宅

小圓圓 發表於 20-4-21 18:02
回覆 kittyam2006 的帖子

有一次食盆菜時, 一個曾傾過幾句計的男士問我要唔要D菜, 我話好, 佢就夾左比我. ...

我又覺得單憑呢個舉動唔使諗多咗嘅,夾餸畀隔離位照顧吓,好正常男人基本有嘅風度,甚至我係女人,我都會幫人夾餸啦, 無論隔離坐嘅係男或者係女

伯爵府

+3金熱血

kittyam2006 發表於 19-11-9 12:28
呢點我都明,之前佢喺pantry主動提出幫我換過兩次水算唔算?

一個男人,對女人有興趣,係好難騙到人的。從他的眼神,私下對著自己的表情,眼光不經意的偷望,連女人的朋友同仇人,都會feel到個男人對個女人既感覺。甚至因為咁,從D朋友同仇人既反應,就知道個男人對自己係點。

大宅

唔好自己幻想喇,行動最實際。不過唔一定係公司果個,先多參加外面活動,如報下健身會藉等等擴闊自己圈子,行山等。有機會再打開話題睇下你男同事係喜歡健身定行山或是其他。再搵機會一齊出席,慢慢再了解對方,可能對方只喜歡年輕女仔,或三觀同你差好遠呢。

伯爵府

kittyam2006 發表於 19-11-9 12:28
呢點我都明,之前佢喺pantry主動提出幫我換過兩次水算唔算?

唔算

大宅

中意就主動出擊,唔好令自己後悔!

人大左,唔好再浪費時間!加油(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

vivichow333 發表於 19-11-9 12:39
正常男人見任何女人換水,都會主動幫手,如果唔肯,個個男人連做男人都不配,如果只係咁,唔代表佢對你有 ...

突然諗起我以前公司真係有個男仔一見到要換水就即刻走咗去

小菜豆    發表於 20-5-8 18:15

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

你鐘意佢咩? 享受單身我覺得難得,不要一時衝動

別墅

kittyam2006 發表於 19-11-9 12:14
呢3年我單身好自由,而家成日掛住佢嘅感覺好辛苦,都唔知自己應該stop定行出第一步好。
...

Go! 最多被拒絕,唔駛死嘅!愛情要自己爭取

首頁

尾頁

跳至