自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

CSL 係咁衰架,我成家轉左佢紅色Smart台
起碼服務態度好好多

別墅

回覆樓主:

一樣,我一月到期,叫左唔好打,依家改send sms

子爵府

gm147 發表於 19-11-12 11:36
我下年五月先完約,依一個月不停打黎,平均每日一次,不斷 sale 新 plan
由三百尾一個月包一部幾千內既新機 ...

我同你一樣5月到期,佢哋都係不停打俾我,我無理佢地有咩plan,只同佢講下年先算

大宅

我下年五月先完約,依一個月不停打黎,平均每日一次,不斷 sale 新 plan
自由鳥12 GB 都係$140咋喎

你個Plan 太貴啦....

珍珠宮

BK Milk勳章

煩死人,懶急切,仲有成半年先到

侯爵府

我都係下年五月先到期,佢地今個月日日唔同人打來,仲要響街打來的,我已經叫佢下年先好打來,真係好討厭,個台接收唔好,我現在每月$220, 得5Gb, 仲要上網成日load 唔到,永遠search 唔到野,只可免強用到whatapps.

我都打算到期唔會再用 CSL.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我用左佢十年以上,4月尾到期,又無成日打比我,只係send 短訊黎話用番而家plan 24個月有咩新機優惠,但我而家個plan39x,唔打算續約,會轉中移動。有錢唔益李黃瓜。

子爵府

回覆樓主:

我都係csl嘅family plan,出年3月到期,呢個月日日打嚟兩次以上,夠膽死打埋去其他幾位家庭成員。我仔上緊堂電話震,我爸爸阿媽80幾歲,我忍無可忍剷個cs,打俾我好啦,唔好攪老人家和我仔(學生)。
最慘,家居電話pccw4月到期,同時間兩間電訊公司車輪戰我

大宅

Annettelabelle 發表於 19-11-12 16:42
上月剛續,$224,12gb加用量王,再送2gb大灣區數據
我都係呢個,仲有送club pt.. 大陸卡no.

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

仲有一年約

初初一日一次,隔日一次,一日兩次,聽多幾次

大宅

rubymu 發表於 19-11-26 18:41
自由鳥12 GB 都係$140咋喎

你個Plan 太貴啦....

邊度可申請?thx

公爵府

回覆樓主:

Same

我下年八月先到期都係咁打,又係24x包大灣區數據,但對比我依家月費先平得十蚊,佢講完20分鐘先話用tag and go 轉賬就平多十蚊,我話我想再格下價先。

禁止訪問

大宅

020117 發表於 19-11-26 23:55
邊度可申請?thx
你直接上佢網就可以 唔洗去門市架
https://www.birdie.com.hk/mobile/?lang=zh

大宅

俾大家參考吓,CSL又是不斷打來,又是叫你用貴plan,到左續約最後幾日,佢俾左$138,15GB,4.5G,送買電話9折coupon,簽一年·所以吾使急,最後先簽,吾得就轉台。

別墅

回覆樓主:

上星期岩岩續左,for your reference:
$224一個月,無限4.5G, 簽24個月, 送手機9折卷+2000club 積分。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

fishg 發表於 19-11-28 19:09
俾大家參考吓,CSL又是不斷打來,又是叫你用貴plan,到左續約最後幾日,佢俾左$138,15GB,4.5G,送買電話9 ...

嘩,好平呀。
我都等下先,唔急

子爵府

batbetbct 發表於 19-11-12 11:38
你叫佢MARK低唔好再打俾你

mark左幾次,都照打,痴線
以家索性唔聽,由得斷線

子爵府

最近剛續約 $166
32gb 快速 + 2gb 大陸數據 2000 club point 九折買電話coupon $300 電話殼coupon

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

回覆樓主:

我C6下年6月到期,今日都打來叫續約,無限上網,無限分數,唔記得幾多G,話簽2年,回贈4000禮券,每個月月費好似500幾,我C6聽完鬧佢,咁早打來叫續約,佢仲好意思話我C6係舊客,因為用佐10幾年,先有呢個優惠!所以叫佢快D簽新約

首頁

尾頁

跳至