自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

樓主原來我囡囡同學都係搵呢位攝影哥哥, 真係唔錯, 我稔住會約多一個朋友一齊去影, 到時我POST相出黎比大家欣賞欣賞 (但我未識係呢度POST相 )

上年尾都買左部CANON 450D,重上埋COURSE又買埋本CANON450D7天精通數位單眼相機, 但睇完學完都唔係烏SIR SIR, 事實我又比較蠢, 但我為了囡囡, 一定會影D靚靚相.

大宅

原帖由 Nanaleung 於 09-5-27 09:24 發表
樓主原來我囡囡同學都係搵呢位攝影哥哥, 真係唔錯, 我稔住會約多一個朋友一齊去影, 到時我POST相出黎比大家欣賞欣賞 (但我未識係呢度POST相 )

上年尾都買左部CANON 450D,重上埋COURSE又買埋本CANON4 ...

邊位同學仔呀~~

大宅

原帖由 goldtomato 於 09-5-27 13:14 發表

邊位同學仔呀~~

我囡囡的同學仔呀!!! 係攝影哥哥個WEBSITE睇到幾張代表作呀!!!! 我見到同學仔D相張張笑得好開心, 個媽媽話攝影哥哥好用心叫佢地笑笑笑喎!!!

希望到時我囡囡都係咁笑笑笑啦! 因我囡囡有酒凹

大宅

原帖由 Nanaleung 於 09-5-27 16:23 發表

我囡囡的同學仔呀!!! 係攝影哥哥個WEBSITE睇到幾張代表作呀!!!! 我見到同學仔D相張張笑得好開心, 個媽媽話攝影哥哥好用心叫佢地笑笑笑喎!!!

希望到時我囡囡都係咁笑笑笑啦! 因我囡囡有酒凹 ...

ic~
影完相記得俾我睇喎~~
不過呢排都好難有得影...日日都落雨~~

大宅

原帖由 goldtomato 於 09-5-27 22:20 發表

ic~
影完相記得俾我睇喎~~
不過呢排都好難有得影...日日都落雨~~

咪係囉!!!

到時問你點post相上黎, ok!!!

大宅

原帖由 Nanaleung 於 09-5-29 09:26 發表

咪係囉!!!

到時問你點post相上黎, ok!!!

好丫~

首頁

尾頁

跳至