時政擂台

跳至

首頁
45678...10

尾頁

公爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆 世事無常 的帖子

You choose to see partially. Attacking my English won't help. It only shows I'm winning, because language ability is the only thing you can attack me of.

男爵府

回覆 Pandaleleb 的帖子

Can't I even have doubts on the police? Lots of people have lost faith in HK police. An independent investigation committee should be set up as a result.

公爵府

Ononluk 發表於 19-11-19 14:56
點都好,我知你唔係真心想死人,所以我地先要支持警方早啲拉晒佢地,等佢地受法律制裁!
...

希望係咁!
真係好嬲好嬲!我c6比較中立,覺得雙方都有唔啱,佢唔多鍾意評論呢件事,我知佢甚至係有少少同情嗰班所謂示威者。點知睇到馬鞍山放火燒個亞伯,佢都忍唔住爆粗鬧佢哋:x街!係唔係人嚟㗎!

大宅

cbeyond 發表於 19-11-19 13:17
係, 投票, 踢走泛民
踢得一件得一件

絕對同意!

認清楚24名民主派立法會議員狗,唔好俾位佢同佢地啲黨員當選或連任!!

涂謹申、梁耀忠、李國麟、毛孟靜、胡志偉、莫乃光、陳志全、梁繼昌、

郭家麒、郭榮鏗、張超雄、黃碧雲、葉建源、楊岳橋、尹兆堅、朱凱迪、

林卓廷、邵家臻、陳淑莊、許智峯、鄺俊宇、譚文豪、范國威及區諾軒。

別墅

踢走泛民

公爵府

ccmaniac 發表於 19-11-19 15:33
回覆 世事無常 的帖子

You choose to see partially. Attacking my English won't help. It only shows I' ...

你啲英文好好呀!唔識打中文嘅話冇人會話你,不過想問吓,點解你分享你啲cc就可以用全中文,講親呢啲題目就要用全英文,是要突顯你英文好?受過高等教育?
咁樣講嘅嘢就可以令人信服咩?

bingtung2002    發表於 19-11-19 16:28

公爵府

ccmaniac 發表於 19-11-19 15:33
回覆 世事無常 的帖子

You choose to see partially. Attacking my English won't help. It only shows I' ...

話人只看一部份,你又唔係咩?
我冇attack過你嘅英文,你自己睇返我答你嘅嘢啦!你唔好咁幼稚啦!有咩win 唔win呀!?比賽呀?你幾歲人呀?唔好再咁低b啦!bk好多人睇架!

大宅

畀面勳章

無知一問,泊係街邊被燒既車可唔可以claim返保險?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Lopopo 發表於 19-11-19 13:10
香港好多地方都受到嚴重破壞
地下磚頭起曬、交通燈爛曬
香港變到爛溶溶

係。不敢想象香港會有這麼爛融融的一天

公爵府

littledot 發表於 19-11-19 15:45
你啲英文好好呀!唔識打中文嘅話冇人會話你,不過想問吓,點解你分享你啲cc就可以用全中文,講親呢啲題目 ...

係喎!佢另外出咁多中文post嘅?原來佢識寫中文架!唔係真係以為寫英文勁啲優越啲卦定係佢以為bk嘅人唔識英文呀

男爵府

回覆 littledot 的帖子

I'm multilingual, which means I can write in whatever language I want to. You are free to reply in English or Chinese. Have I mocked at you for replying in Chinese?

男爵府

回覆 世事無常 的帖子

I'm multilingual, which means I can write in whatever language I want to. You are free to reply in English or Chinese. Have I mocked at you for replying in Chinese?

男爵府

呢啲說話係到講好啦
fb啲人會話你冇同情心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

回覆樓主:

叫班自作自受黃c出去重建

子爵府

syyysc 發表於 19-11-19 13:16
投票!投票!
記住民主派多一票,就是暴徒多一票。

係呀!朋友阿媽話前晚好多住愛民村街坊, 見到好多聲援理工抗爭小強入咗去愛民村德民樓民嘜嘜辦公室內.

公爵府

ccmaniac 發表於 19-11-19 15:55

I'm multilingual, which means I can write in whatever language I want to. You ...

識多種語言但係都睇唔明我問咩?
廢話,謠言用英文寫出嚟都仍然係廢話同謠言,唔會變成事實,亦唔可以令人信服!

男爵府

Rumours refers to pieces to information that may or may not be true. For the time being, we cannot prove them to be true or false. That's why we need an independent investigation committee to look into the matter seriously and objectively.

伯爵府

茶走 發表於 19-11-19 15:56
呢啲說話係到講好啦
fb啲人會話你冇同情心

佢哋啲囝囡上埋前線先啦,打幾隻字有幾難
利申:呢啲嘢我只敢係bk講,係fb講死

公爵府

ccmaniac 發表於 19-11-19 15:56
回覆 世事無常 的帖子

I'm multilingual, which means I can write in whatever language I want to. You ...

你寫咩語言,無人阻你,無論你用英文或中文都改變唔到個事實 — 香港比班恐怖分子搞到爛蓉蓉!而仲有一班好似你咁嘅人選擇性失明支持暴徒同恐怖分子!

ccmaniac    發表於 19-11-19 16:19

首頁
45678...10

尾頁

跳至