影視娛樂

跳至

首頁
45678...15

尾頁

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

Sumyeema1 發表於 19-12-6 13:59
睇到11集, 女一D戲好造作, 尤其佢同范閑相認後.....我要 fast forward.

女一戲份唔算多,有時成集都唔見人,都ok啦。

唔知迷底係乜,越睇越多人牽涉落去

侯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Sumyeema1 發表於 19-12-6 13:59
睇到11集, 女一D戲好造作, 尤其佢同范閑相認後.....我要 fast forward.

好多人讚李沁喎,之前好多人期待李沁演出,我就覺得ok起馬佢好過好多女一,我自己就最頂唔順鄭爽,沈月,呢2個女一真係超唔掂。

唉 遲d仲要睇翡翠戀人,我等緊李鍾碩
日本の平安を祈ります

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

kk80400 發表於 19-12-6 13:59
我冇睇過小說,想請問一下,睇過小說嘅人,暫時了解,呢套戲係講述一個皇帝考驗自己兒子,但最後係個囝會 ...

小說,我睇咗2/9, 再偷睇咗結局。

呢個小說成900頁,好多內容我未睇。

總之,范閑繼承葉輕眉志願,令到世界减少高低貴賤之分,建立一個更和平國家。

珍珠宮

kk80400 發表於 19-12-6 14:03
好多人讚李沁喎,之前好多人期待李沁演出,我就覺得ok起馬佢好過好多女一,我自己就最頂唔順鄭爽,沈月, ...

鄭爽就真係

沈月黎緊有套同言承旭會上,睇片花幾好笑,應該會追

侯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Sumyeema1 發表於 19-12-6 14:04
小說,我睇咗2/9, 再偷睇咗結局。

呢個小說成900頁,好多內容我未睇。

我係因為套劇先去走去睇小說,但係有d出入,我搵咗好耐先搵到程巨樹出現,但係小說裡面程巨樹出現係有5叔在場,所以覺得有d唔夾,好難甘睇落去,我都偷睇咗小說版結局
日本の平安を祈ります

琥珀宮

wyl 發表於 19-12-2 09:00
呢本小說好睇,我等咗呢部劇好耐,終於都開播,張若昀唔夠靚仔,但演技是可以的,反而李沁真係唔啱做林婉兒 ...

原來演林婉兒的是李沁,我未睇過佢D劇。

睇小說,林婉兒雖然有病,但很活潑精靈。李沁做林黛玉可能似,但一到活潑戲就造作。

陳道明做的皇帝,恩威並重,一句話,近臣就要叩頭認錯,佢做到個强勢皇帝出嚟。

琥珀宮

c.vieri 發表於 19-12-6 14:05
鄭爽就真係

鄭爽,係咪做“一笑可傾城”果個女一?我都覺得佢麻麻。

沈月配言承旭……唔係呀?沈月做得佢女呀……

侯爵府

c.vieri 發表於 19-12-6 14:05
鄭爽就真係

我覺得沈月同言承旭好似阿爸同個囡,不過你甘講的話,我都應該會比機會佢地睇下第一集先
日本の平安を祈ります

琥珀宮

c.vieri 發表於 19-12-6 14:02
女一戲份唔算多,有時成集都唔見人,都ok啦。

唔知迷底係乜,越睇越多人牽涉落去

遲D,范閑出使北齊,女一又可以消失。

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 19-12-6 14:16

微微一笑個女一,唔係劇情同楊洋,真係唔睇。

言承旭果套好似叫交換運氣,仲見到言承旭「道明寺」果句經典對白「道歉有用的話、要警察幹嘛」

侯爵府

Sumyeema1 發表於 19-12-6 14:16

咪就係佢囉 浪費咗我個鍾碩

翡翠戀人都係12月播
日本の平安を祈ります

珍珠宮

kk80400 發表於 19-12-6 14:18
我覺得沈月同言承旭好似阿爸同個囡,不過你甘講的話,我都應該會比機會佢地睇下第一集先
...

睇片花又唔覺個差距好大 未去到父女嘅

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 19-12-6 14:19

Er⋯⋯⋯⋯

琥珀宮

kk80400 發表於 19-12-6 14:20
咪就係佢囉 浪費咗我個鍾碩

翡翠戀人都係12月播

李鍾碩幾時拍呢套架?

我Google, 見到2017年拍咗片花?

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kk80400 發表於 19-12-6 13:59
我冇睇過小說,想請問一下,睇過小說嘅人,暫時了解,呢套戲係講述一個皇帝考驗自己兒子,但最後係個囝會 ...
部劇主旨係講葉輕眉穿越後想將民主平等精神和還政於民嘅政治體制發展於古代,但係(唔想劇透)。。。范閑知道母親死亡真相後就大反轉。呢本小說好長篇,但好好睇,後尾我睇到喊。

侯爵府

Sumyeema1 發表於 19-12-6 14:19

警告,有嚴重劇透

背景:史后时代,即人类文明经历过一次核武器毁灭后重建的时代,人类再度回归原始重新进化,因为收到核辐射而导致部分人基因突变而开启了修炼能力。
前因:一个现代女性带着超凡的智慧从一个被后来封为神殿的飞船里走出来,穿越到这个史后时代,用她的智慧、善良开启一个时代的进化,各种
日本の平安を祈ります

侯爵府

wyl 發表於 19-12-6 14:46
部劇主旨係講葉輕眉穿越後想將民主平等精神和還政於民嘅政治體制發展於古代,但係(唔想劇透)。。。范閑知 ...

謝謝 thx (emoji) (emoji) (emoji)
日本の平安を祈ります

侯爵府

Sumyeema1 發表於 19-12-6 14:37
李鍾碩幾時拍呢套架?

我Google, 見到2017年拍咗片花?

拍咗好耐 只係因為限韓令出,就停左係度,而家12月比佢上
日本の平安を祈ります

琥珀宮

kk80400 發表於 19-12-6 14:53
拍咗好耐 只係因為限韓令出,就停左係度,而家12月比佢上

oic

珍珠宮

kk80400 發表於 19-12-6 14:47
警告,有嚴重劇透

背景:史后时代,即人类文明经历过一次核武器毁灭后重建的时代,人类再度回归原始重新 ...

拍拍下咪要拍返去未來

首頁
45678...15

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊