在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2009517,我同囝囝參加左名為北大香港兒童奧林匹克運動會2009”既比賽, 主辦機構不但安排混亂, 而且仲比我認識到呢間教育機構果兩位負責人王 Sir Miss Tang 人性醜惡o既一面, 所謂為人師表, 完來全部都係假, 只係利用家長希望子女參加公開比賽, 有利報讀小學o既心理, 將所有自己waiwaiwai o既比賽, 用北大個名黎掠錢 , 我好唔滿意佢地既手法, 所以藉呢度公開佢地o既劣行, 希望各位家長唔好再被佢欺騙。

呢間教育機構巧立名目, 將所有比賽以北大冠名, 等家長以為真係北大攪o既比賽, 其實只不過係北大遠程教育中心, o既認受性成疑, 我今日剛問過幾位直資學校既老師朋友, 她門都話由於這間機構攪o既比賽認受性成疑, 所以就算家長遞交由這間機構頒發的獎狀用作小一入學申請, 亦不會被列在考慮之列, 是完全不會有著數!

我地有部份家長正準備寫信去Next Magazine 同教統局揭發佢地既惡行, 希望其他家長唔好再比佢地欺騙。

複式洋房

各位緊記, 所有以北大冠名既比賽都唔好參加呀, 係搵苯架

原帖由 snowball 於 09-5-19 16:20 發表
2009年5月17日,我同囝囝參加左名為 “北大香港兒童奧林匹克運動會2009”既比賽, 主辦機構不但安排混亂, 而且仲比我認識到呢間教育機構果兩位負責人王 Sir 同Miss Tang 人性醜惡o既一面, 所謂為人師表, 完來全部都係 ...

首頁

尾頁

跳至