親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

今次見peach做特價$180/程,買左2大2小連來回行李$3636

Day 1
今日delay左少少,但都跟原定時間到達沖繩。到達後到OTS到攞車,好快15分鐘唔洗就攞車走人,之後去美國村無添食壽司抽中2隻扭蛋

食飽去aeon見到好多特價壽司但太飽無買,之後返vessel hotel check in,我訂左comfort twin room(每床150cm好大張)原本住2樓upgrade左去5樓。

而入住唔洗清潔仲送左2張¥300 coupon(可以去別館便利店買野)
(酒店3晚$22xx包早餐)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

fatfat-hippo    發表於 19-12-18 23:58
Cheuk2012    發表於 19-12-18 23:47

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆樓主:

好抵喎

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

今次二沖選定到美國村的Vessel Hotel入住3晚,在Expedia訂時特價港幣$2249(連早餐)
由於我家小童比較大(7 & 11歲)所以預訂了Comfort Twin Room,每張床寬有150 cm (而其他房大部份床寬是120 cm)。

⭐18歲以下小童免費入住
⭐12歲以下小童早餐免費
⭐停車場免費使用
⭐下午2點到9點有免費冰棒
⭐免費租借兒童用品
⭐免費「展望浴場」
⭐入住期間選擇不需要清潔服務,酒店會送一張¥300消費卡,可以到酒店的Lawson使用

wcpcelia    發表於 19-12-23 15:30
volar    發表於 19-12-20 11:09
fatfat-hippo    發表於 19-12-18 23:59
Cheuk2012    發表於 19-12-18 23:50

公爵府

回覆樓主:

一早起身 間房係對住個海

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuensiu 發表於 19-12-18 22:14
今次二沖選定到美國村的Vessel Hotel入住3晚,在Expedia訂時特價港幣$2249(連早餐)
由於我家小童比較大(7 & ...

好正

公爵府

回覆樓主:

點解兒童專區既早餐會有雪糕
仲有吞拿魚刺身,都幾多野食

Cheuk2012    發表於 19-12-20 00:10

子爵府

2019新春慶豚圓

yuensiu 發表於 19-12-18 21:40
今次見peach做特價$180/程,買左2大2小連來回行李$3636

咁開心,祝你四個去五個返!

由「Ai 苦完,Hka 吊鹽水大聯盟(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)成員」發出!

珍珠宮

我見好多人都係住呢間 不會我未住過美國村

侯爵府

公爵府

claudialuk2011 發表於 19-12-19 07:39
咁開心,祝你四個去五個返!

係咪玩野

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 yuensiu 的帖子

我都BOOK佐暑假住尼間房, 暑假貴好多, 所以我都冇BOOK海景房.

子爵府

2019新春慶豚圓

yuyu.c 發表於 19-12-19 12:37
回覆 yuensiu 的帖子

我都BOOK佐暑假住尼間房, 暑假貴好多, 所以我都冇BOOK海景房. ...

淡旺季之分

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

claudialuk2011 發表於 19-12-19 12:47
淡旺季之分

相差3倍價錢

我要$5300 - 3晚冇包早,不過依家唔book,遲d應該仲貴。

wcpcelia    發表於 19-12-23 15:31

子爵府

2019新春慶豚圓

yuyu.c 發表於 19-12-19 12:56
相差3倍價錢

你面個浸,無所謂!

公爵府

回覆樓主:

Day 2
->中城公園
->仔女+老公: 宜野灣Round 1 (早場玩3個鍾有優惠價)玩完再夾公仔
->自己: 宜野灣Convention City+西松屋
->lunch: 宜野灣 Mcdonalds
->泊港魚市場
->西崎親水公園
->Outlet Mall Ashibinaa
-> 國際通
-> Dinner魅力屋拉麵北谷店

fatfat-hippo    發表於 19-12-20 01:10
Cheuk2012    發表於 19-12-20 00:12

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

感謝分享

大宅

畀面勳章

翡翠宮

請問洒酒店有冇小童拖鞋供應?

大宅

正呀, 多謝分享

公爵府

Cheuk2012 發表於 19-12-20 00:09
請問洒酒店有冇小童拖鞋供應?

有,不過我無攞。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊