潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

竟然係 hk celine shop 見到佢嘅踪影,仲要係舊 logo。 有冇人會買?

男爵府

牛年勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

2024年龍年勳章

見到有自己鍾意嘅顏色就會買

ada0707    發表於 19-12-24 08:49

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

其實佢係咪再推出番,見代購有幾種色。有無jm知?

大宅

frame唔會再出架喇
我聽過celine sa講話拚色既design都暫時唔會再出

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

beehoneybee 發表於 19-12-23 17:24
其實佢係咪再推出番,見代購有幾種色。有無jm知?

但佢係舊logo,如果新出,唔係會轉返用新logo? 上次我話想睇灰色,佢拎咗三隻不同拼色嘅灰畀我睇,其中一隻唔記得咗,另外兩隻網上借圖。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

ChloeMa 發表於 19-12-24 08:40
但佢係舊logo,如果新出,唔係會轉返用新logo? 上次我話想睇灰色,佢拎咗三隻不同拼色嘅灰畀我睇,其中一 ...

Thanks~解答。
你如果鍾意就買啦,買心要頭好唔一定追新款。

大宅

ChloeMa 發表於 19-12-23 14:32
竟然係 hk celine shop 見到佢嘅踪影,仲要係舊 logo。 有冇人會買?

買啦!~ 請問邊間celine shop見到?

伯爵府

會,難得仲有舊logo

大宅

celine 舊 logo係classic, don't miss it

男爵府

有鐘意色就買啦,我覺得啡白,藍杏,粉紅灰呢三隻色都靚呀,而且好實用呀,皮味都好香

水晶宮

desmond100104 發表於 19-12-24 17:27
有鐘意色就買啦,我覺得啡白,藍杏,粉紅灰呢三隻色都靚呀,而且好實用呀,皮味都好香
...

佢話宜家價錢調低咗, 所以抵喎。 不過我早幾個月先買咗puzzle small, 外型同容量都有d似。

水晶宮

GCTK 發表於 19-12-24 12:05
買啦!~ 請問邊間celine shop見到?

pm already

男爵府

ChloeMa 發表於 19-12-24 17:44
佢話宜家價錢調低咗, 所以抵喎。 不過我早幾個月先買咗puzzle small, 外型同容量都有d似。
...

你意思專門店調低左?幾錢?

大宅

ChloeMa 發表於 19-12-24 17:44
...

請問邊間shop見到, 同埋而家賣幾多錢

男爵府

回覆樓主:

會,舊logo值得,係celine fans唔會錯過,我都想買返舊logo celine frame

大宅

會買呀 好難得 請問係邊間鋪?

侯爵府

2024年龍年勳章

今日去celine 買嘢,順便問埋

水晶宮

Moppyhaha 發表於 19-12-30 14:27
今日去celine 買嘢,順便問埋

同你晒冷,攞咁多俾你l睇

首頁

尾頁

跳至