美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 chantingyoko 的帖子

我去左H記 上網搵個會員編號做介紹人有半價聽聞D記個冷凍過程好不適而且最貴 所以冇揀
個人覺得H記價錢 效果 舒適度都係最好

複式洋房

chantingyoko 發表於 20-1-1 11:59
有咩,我聽日再問下先,D記好似轉左HPD新機之後效果好啲? 你有冇試過新機? M記和H記脫毛用PRO-U一樣脫毛 ...
新機我都係睇其他jm講咋 佢地話打完唔會有黑點點 有雞皮粒問題都有改善同美白 反正有試做咪去試下

複式洋房

2020勳章

Natalie33 發表於 20-1-5 19:37

我去左H記 上網搵個會員編號做介紹人有半價聽聞D記個冷凍過程好不適而且最貴 所 ...

聽講M記或自己同H記一樣機,重點梗係覺得有啲唔同,比如H記治療師分析皮膚同毛毛報告我梗係覺得專業好多,淨係講解到十分詳細,雖然我覺得M記都唔錯。 D記既雖然歷史悠久,大家覺得佢向下滑。 需要改善下服務同埋專業質素。
如果唔係都唔會比H記同M記搶晒啲客。以前都叫獨市一大啦,依家有三大比較,又係玩質素嘅,起碼都多幾間選擇。 你話D記HPD嘅部機有冇效我覺得有效嘅,不過我覺得睇定多半年至一年先去。因為D記絕對唔會亂入機

複式洋房

2020勳章

嘉比嘉比 發表於 20-1-6 19:16
新機我都係睇其他jm講咋 佢地話打完唔會有黑點點 有雞皮粒問題都有改善同美白 反正有試做咪去試下
...

一部機有兩個效果?甘如果去D記買咗新機HPD,咁即係完全唔使買CPS果酸美白療程? 咁如果咁樣又唔錯。 但係咪真係咁犀利有兩種效果先? 咁奇怪佢哋又會繼續叫人加埋CPS? 睇多半年睇吓咩環境先。如果免費試一次有冇效果?

複式洋房

新手弱弱一問,H記即係邊間?

複式洋房

2020勳章

coffee_everyday 發表於 20-1-7 01:28
新手弱弱一問,H記即係邊間?

上google 查應該會有

複式洋房

chantingyoko 發表於 20-1-7 00:30
一部機有兩個效果?甘如果去D記買咗新機HPD,咁即係完全唔使買CPS果酸美白療程? 咁如果咁樣又唔錯。 但係 ...
打第一次聽講就會即時白滑 但如果jm有打開都知呢d唔會1-2次就清哂 其他jm話打6次斷到尾算好好
果酸我諗都係睇個人需要?好嚴重雞皮問題咪做埋

複式洋房

2020勳章

嘉比嘉比 發表於 20-1-9 15:30
打第一次聽講就會即時白滑 但如果jm有打開都知呢d唔會1-2次就清哂 其他jm話打6次斷到尾算好好
果酸我諗都係 ...

D記冇保養? 以前6次之後,每年保養三次,年年都有,兩年後三年後四年後都可以有,坦白講我都算係毛孩,有時真係會生返少少出嚟,咁點算?。 M記 H記佢哋係有永久免費保養,感覺好似有保障啲喎。定係我誤會咗D記新機?

別墅

So far做左2次 睇番自己需要就ok 如果有毛囊閉塞問題配合埋cps咪更好

別墅

回覆 嘉比嘉比 的帖子

係啊 治療師係話6次就清到 黎緊打第3次其實都已經生返好少 幼毛都真係清到

複式洋房

2020勳章

dkate327 發表於 20-1-13 18:23

So far做左2次 睇番自己需要就ok 如果有毛囊閉塞問題配合埋cps咪更好 ...

D記同H記CPS一樣,同一間美國廠出,聽我個朋友都有講,我朋友隻腳做20次勁滑。 但係M記 有一隻叫做peel話同cps 一樣,有冇人做過?效果如何?

複式洋房

2020勳章

dkate327 發表於 20-1-13 18:25
回覆 嘉比嘉比 的帖子

係啊 治療師係話6次就清到 黎緊打第3次其實都已經生返好少 幼毛都真係清到 ...

你做完第三次有冇少? 可唔可以完成六次之後再update?

複式洋房

chantingyoko 發表於 19-12-30 18:30
M記依家仲有聖誕優惠咩?我問吓先,今日問咗D記,都幾貴下,H記就話一月有新優惠,H記尖沙咀美麗華廣場有 ...

新客先有得平,第一次買多幾part ,我見好多人做到有效果又想再買就會貴好多,不過去得三大脫毛就應該冇咩問題,專業或者效果就點都會有㗎啦,至緊要大公司穩陣好多。

別墅

有啊 毛毛開始出慢左 6次打哂都係幾個月後 我依家係1個月左右打一次

複式洋房

我之前係D記買脫毛個陣有加上手臂cps,去印/去雞皮肌嘅話就真係效果幾好,治療師每次都有幫我影低keep record係真係明顯白滑咗好多。
本來打新機都有白滑效果,加埋cps係效果比較好,成日都覺得買多d就好d咁

複式洋房

chonghiuching78 發表於 20-1-22 19:11
我之前係D記買脫毛個陣有加上手臂cps,去印/去雞皮肌嘅話就真係效果幾好,治療師每次都有幫我影低keep reco ...

cps 問左D記比上年貴左勁多,M記有冇CPS?
我上個月係H記買左小腿CPS ,遲啲update 下比較下效果。

複式洋房

2020勳章

dkate327 發表於 20-1-21 16:12

有啊 毛毛開始出慢左 6次打哂都係幾個月後 我依家係1個月左右打一次 ...

甘效果唔錯,甘企穩三大公司點都唔會差得去邊

別墅

Kellywongting 發表於 20-2-6 04:11
cps 問左D記比上年貴左勁多,M記有冇CPS?
我上個月係H記買左小腿CPS ,遲啲update 下比較下效果。
...
其實物價乜都升, 依家乜都貴, JM你雞皮肌好犀利? 我朋友唔太嚴重打完個新機都唔使用CPS wor

複式洋房

jman97130 發表於 20-2-10 16:19
其實物價乜都升, 依家乜都貴, JM你雞皮肌好犀利? 我朋友唔太嚴重打完個新機都唔使用CPS wor
...

我比較嚴重,閉塞毛毛,以前成日剃,系咪都得?

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Kellywongting 發表於 20-2-19 10:33
我比較嚴重,閉塞毛毛,以前成日剃,系咪都得?
唔太知jm情況啦, 不過我朋友做HPD機都打得走黑色點點, 成日剃毛閉塞果類, 但就唔係嚴重既

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊