時事熱話

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

人渣

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

blueberry613 發表於 20-1-17 10:31
你講得好 黑警真係好暴力 成日扮市民破壞 噴完差館之後又立即走返入差館 唔通入去自首咩
...

各位義士,既然知道放火,打人,塞路是警察所扮,我們只是手無寸鐵嘅和平示威者,所以建議提出第六訴求,要求警察見到以上放火,打人,塞路暴徒,必需開槍擊斃,反正又不是我們的人,又可以還我們清白。
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

飛爾洛 發表於 20-1-17 14:51
支持黑衣組織成立多D捉鬼小組見人放火打爛野立即上前除個口罩放上網起底

唔駛手足自己出手啦
搵多啲和理非出嚟
提出第六訴求
要黑警自己人殺自己人
唔駛手足自己出手

各位義士,既然知道放火,打人,塞路是警察所扮,我們只是手無寸鐵嘅和平示威者,所以建議提出第六訴求,要求警察見到以上放火,打人,塞路暴徒,必需開槍擊斃,反正又不是我們的人,又可以還我們清白。
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

複式洋房

回覆樓主:

惡過共產黨

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

衰過黑社會

首頁

尾頁

跳至