想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

試下去中藥蒸身調理下身體、閒唔時去做下瑜珈放鬆下。

我之前都係身體唔好有時2-4個月先黎一次m、每次黎1-2日m、流量極小既人。但自從開始做蒸身、做瑜珈、做其他自己鍾意既運動、多飲暖水、小甜後就自然懷上了。

加油

大宅

Devis 發表於 20-1-2 08:41
我知同人講都無用,但好想抒發出黎,結婚頭一年小產過,兩年後都唔成功懷孕決定做ivf已經第三次移植都失敗 ...

首先你同你先生幾多歲,咁有冇一齊睇中醫?

大宅

zhankuifang 發表於 20-1-8 14:33
我们試管路好难行,我試过抽4次卵,16个胚胎,分9次值入,三次成功怀孕,三次都係冇心跳,最后一次係台湾 ...

為你難過,祝好孕!

大宅

我知同人講都無用,但好想抒發出黎,結婚頭一年小產過,兩年後都唔成功懷孕決定做ivf已經第三次移植都失敗 ...

明白你嘅心情,我都有類似經驗,真係身心俱疲!
宜家學會放開了,會一邊自然試,一邊享受2人世界,因為無論有無小朋友,老公先係同我走人生路嘅人,2個人都要開開心心,要好好咁生活 希望你也能調整心情,我相信心情好了,BB會想加入我嘅家庭!你都加油,good luck

大宅

Yes_Mom 發表於 20-1-2 18:09
回覆 Devis 的帖子

就係要驗免疫,我第一次植3個囊,唔着床之餘仲成身發熱。。

請教一下,喺邊度驗免疫?
我唔會再做iui/ivf(試過,全失敗),嚟緊只會繼續用自然方法努力,不過都想知自己有無免疫問題。

先謝謝你

大宅

明白不斷有希望然後不斷失望的打擊。這裡有很多同路人,會明白你感受的。我都常常失敗。但我知道如果唔努力下一次 , 那麼我的回憶只有失敗。所以目前我都仍然希望能夠把命運改寫。有得放就有機會。試得越多,成功機會越大,數字上係咁計的。加油呀

複式洋房

請教一下,香港及台灣哪裡可驗下免疫及凝血?剛剛流產,想休息3個月再努力,謝謝你們

伯爵府

Yes_Mom 發表於 20-1-2 18:09
回覆 Devis 的帖子

就係要驗免疫,我第一次植3個囊,唔着床之餘仲成身發熱。。

你睇邊個免疫醫生?

伯爵府

Cmy8372 發表於 20-1-2 22:41
樓主加油
我移植過四次都唔成功
都係免疫凝血問題

你睇邊個免疫醫生?

大宅

zxzx 發表於 20-1-28 22:17
你睇邊個免疫醫生?

中環杜堅能醫生

大宅

HK2 發表於 20-1-5 10:48
我兩年間3次小x,第三次係葡萄胎。我在台灣驗過凝血及免疫。如果你唔想去台灣,可以考慮在香港睇風濕免疫 ...

我就是有睇風濕關節科 食一隻藥抗核因子(細細粒),再食養陰丸 養好點 M , 我都試過九個幾月,真心明白要放鬆點才得,所以最後買左哈哈笑check 計日子 哈哈笑前一天或兩天做功課一次,等精子提早在身體內舖路,因為上網睇,精子一入身體,其實9成都無,但有精液幫手開通條路,到明天,後天早上有哈哈笑,就清洗下 香噴噴來做功課,做完墊高枕頭15分鐘以上,再返睡2個鐘, 加油

首頁

尾頁

跳至