親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kelly_wong123 發表於 20-1-8 18:11
之前維珍7月尾出發4xxx一個大人 好抵,我miss左

係呀!$4000-$4800

wcpcelia    發表於 20-1-9 16:24

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kelly_wong123 發表於 20-1-8 21:47
你就好啦

我冇買呀!一早買左轉機

珍珠宮

catfung 發表於 20-1-10 12:04
回覆 kelly_wong123 的帖子

我地上星期買咗SAS, 哥本哈根轉機, 2大1小, $105XX....

我揀左premier inn, 2大2小$1000都唔駛住1晚

wcpcelia    發表於 20-1-10 16:47

珍珠宮

tszlongbaba 發表於 20-1-10 16:29
回覆 Lqueenie 的帖子

你好平呀, 我2 大1小8 月中去, 我心大心細, 訂PREMIER INN 位置方便, 平, 但冇 ...

今早訂多4晚不可取消房,唔駛再煩,我唔考慮airbnb

珍珠宮

kelly_wong123 發表於 20-1-10 17:44

我都hold左premier inn king's cross,flexible 9晚 ...

我就7晚605英磅, king cross, non-flex rate

本身都心儀county hal

珍珠宮

daisy17772 發表於 20-2-20 19:15
Qatar 今日做緊優惠,20 percent off.

但我查過七月中嘅價錢 open jaw, 成人都要八千幾蚊

我都八過,好似8月中後先平

首頁

尾頁

跳至