夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Tangwingsum220 發表於 20-1-10 07:25
有冇人可以話俾我知,點解我老公響尖沙咀東方棕泉按個摩可以千到6000小費??就算起埋機都唔使咁貴啦下嘛? ...

你信唔信
六千蚊可以做到好多野
簽卡咁白痴
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 20-1-10 14:18
明白, 咁刺激, 會快D 既......

其實女人比男技師按, 都有另類服務, 有沒有C姐C 妹可以分享下......

我諗佢係暗示,應該唔會明示。
16、17歲上大陸按,幾個女同學上去。技師全部都係男,按到膝頭哥,之後佢按大脾。我怕癢,用普通話同佢講:「腳不用了」
之後只比佢按頭、肩、膊、手
就算對方有無意思都好,都要自己同意,雙方先可成事

寶石宮

PTMCYS 發表於 20-1-10 14:49
再講點解妳會去D 全男技師既店
想見識下.....

朋友介紹去,入到去先知。以後都唔會再去
你考慮下、學下,開拓另外一門生意

首頁

尾頁

跳至