美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

醒目開學勳章

請問大家有冇試過Le Domes Beaute?

伯爵府

Gigicheung000 發表於 20-2-17 15:31
反黑完你點做? 慢慢會變番白還是永久黑左一達?

我都想知

伯爵府

333s 發表於 20-2-17 13:37
你打算去邊間?
pm 也行。

見你有個post講

詩雅 x sincere beauty centre
反黑。

應該點都會去下遂次收費的
咁你係咪去過定點?

大宅

花花b 發表於 20-2-11 22:53
你岩,但係各位靚靚要不停試或者買教訓都未必找到,所以希望大家有真係合理又真材實料既公司可以分享下:go ...

好想分享好嘅美容師或美容店,但最慘一講出黎唔理係生活用品定係美容療程都會有人話打手,最矛盾係大家又想知又會質疑

大宅

IloveJJ 發表於 20-1-13 23:03
係嗰間,有咩皮膚會唔適合呀?我又唔知喎!

想問下邊間?1000係單次1064?thank you

伯爵府

Superwomia 發表於 20-2-17 19:36
好想分享好嘅美容師或美容店,但最慘一講出黎唔理係生活用品定係美容療程都會有人話打手,最矛盾係大家又 ...

相信每個人都會搵多點資料,我明你講咩有冇介紹?

伯爵府

jjlovecc 發表於 20-2-17 20:54
想問下邊間?1000係單次1064?thank you

A+

大宅

你樓上講呢間係其中一間我覺得好嘅公司,首先我覺得一間好公司明碼實價係必須的

伯爵府

Superwomia 發表於 20-2-17 22:32
你樓上講呢間係其中一間我覺得好嘅公司,首先我覺得一間好公司明碼實價係必須的
...

嗯,我都好怕海鮮價,明碼實價好重要。有冇效果後話。
所以過左疫情會試。

禁止訪問

象牙宮

Gigicheung000 發表於 20-2-17 15:31
反黑完你點做? 慢慢會變番白還是永久黑左一達?

https://drchaozen.pixnet.net/blog/post/399491083
代謝3-6个月, 至更久。

保濕 + 防晒。
維 C + 維 E。
中醫調理身體。 可能須加 血府逐瘀
(當歸9克
生地黃9克
桃仁12克
紅花6克
枳殼6克
赤芍6克
柴胡3克
甘草3克
桔梗5克
川芎5克
牛膝9克) 活血化瘀…

飲水? 大量 no
貼人工皮? no
美白導入? no
水光針? no
防黑膏? no
脈沖光? no

真是累。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 20-2-14 09:49
我沒試過。要嘗試。

你好過我。我就是中傷, 受傷, 才去了解。真是白痂。

我多數上黎睇,或者係YouTube 睇人講有咩分享
另外再用價錢比較,太平我唔會試,好貴既我會睇下有冇人做完再講會考慮平野冇好,好野冇平,唔洗錢試做或者幾百蚊果d我唔信

333s    發表於 20-2-18 19:54

大宅

333s 發表於 20-2-18 13:05
https://drchaozen.pixnet.net/blog/post/399491083

有冇改善? 都係黑色?
睇完你講打到反黑之後要搞咁多野調理...更加要慎選

象牙宮

Kittymami1326 發表於 20-2-18 19:01
我多數上黎睇,或者係YouTube 睇人講有咩分享
另外再用價錢比較,太平我唔會試,好貴既我會睇下有冇人做完 ...

是...

通常, 免費只是引客入門。反正你來到, 佢就 offer 成本價。
試過 facial, 免費只收手工費 @100, 當然唔太差。 sale 你買 course。 唔買佢當然 unhappy, 我一向是不看你的臉。
自己 body 課程, 未做完, 今年不再買了, 用完才買。
普通美容, 對我毫無效果。比做運動还差。 (人老皮膚需要不同了) 今年把"消費支出"轉去醫美。
2020 經濟轉差, 各行各業, 醫美, 美容也會降價。不會加價的。

被人騙才去研究 為什么反黑? 。反黑怎么辦。 我真是大笨蛋。"過份信人了"。
對方也太過份。 原來想比生意個間美容, 把我弄成反黑。事前又無勾通好。 未來此消費支出就給別家吧。
雖然店長說我給美容妹1个机會, 給我做多1次。

相信效果, 讓效果來指引你。用眼去看。因此 打手也好, 用家也好, 都不是大問題, 參考作用而己。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Kittymami1326 發表於 20-2-18 19:03
有冇改善? 都係黑色?
睇完你講打到反黑之後要搞咁多野調理...更加要慎選
...

謝关心

反黑, 有微微淡,还很明顯。5%。 小斑點上了表皮層了。
(原身淡淡不太覺的斑)
晚晚轉流 保濕 舒緩 mask + (intensive repair & ultra sensetive ) 保養
補濕霜 + aquerous cream (醫院給的)
防晒
口罩/ 帽子。

6日服中藥。
5日都有湯飲。
活的好累。吃不知何味。 很不值得。

理性討論交流者。

大宅

IloveJJ 發表於 20-2-18 08:59
A+

係普通laser 1064掃面?thanks

大宅

333s 發表於 20-2-18 13:05

想問點為之反黑?係打完之後一日黑定過左二個星期先黑?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至