自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

複式洋房

2020勳章 2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
例如
今晚去邊度威呀
哈我膝頭哥唔食辣椒醬
大家重記得哪些?

大宅

Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

你大隻講呀

珊瑚宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

得閒去飲茶呀!

翡翠宮

係咁先唔係咩呀 (發哥)
烏龜戴眼鏡 (城城)

大宅

Yo 洗乜驚~

wcpcelia    發表於 5 天前
luluchiu    發表於 6 天前

大宅

回覆樓主:

木咀
北漏豆拉

男爵府

坐底飲杯茶食個包

大宅

回覆樓主:

吹乒乓

伯爵府

落D

大宅

2020勳章

yankiyan 發表於 20-1-15 16:09
落D

咁都算?我都黎一句

唱K

伯爵府

syyysc 發表於 20-1-15 16:15
咁都算?我都黎一句

唱K

算啦應該
而家講落d會嚇死人

js1204    發表於 6 天前

別墅

2018復活節勳章

扮哂蟹

複式洋房

閘住反彈無回頭

公爵府

嫁唔出的女士-->老姑婆
現在叫剩女

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

封你做偶像

男爵府

syyysc 發表於 20-1-15 16:15
咁都算?我都黎一句

唱K

而家係咪冇人唱k,淨係見到有賓賓喺門口

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Babymic 發表於 20-1-15 16:18
扮哂蟹
嘩...呢3個字超有回憶呀,九十年代我中學生同d同事成日講架.... 好懷念呀
萬般帶不走,唯有業隨身

大宅

回覆樓主:

茶煲
電影"秋天的童話", 周潤發演嘅船頭尺,形容女人係茶煲,trouble-麻煩咁解

大宅

回覆樓主:

係咩唔係喎
葛民輝同林海峰嘅組合"軟硬天師"嘅金句,歌詞亦有用到

複式洋房

飽死荷蘭豆
應該好少人聽過

首頁
12345...13