在職全職

跳至

首頁
23456...86

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 好想結識沙田全職媽媽一齊分享喜與憂呀........

hojaimami: 堯堯豬媽:

係啊!久唔久有阿媽湊下都幾好啊!起碼放心好多~!
不過,阿媽祇係星期六至得閒,老公兩-三個月先至
輪到星期六,好過無啦!

我阿媽成日問: 阿孫仔悶唔悶,又未返學??
我咪話:點解你唔問下我悶唔悶,以前返工(又有錢洗),現在要等老公養 , 以前我管人唔使受氣 ,現在祇得一個已經激死我
機乎斷氣,而且放工又可以去玩, 現在 mud 都無 , 連上網都要等阿仔訓左先!

你地話係唔係先 :mrgreen:

鬼叫做人阿媽咩

禁止訪問

Re: 好想結識沙田全職媽媽一齊分享喜與憂呀........

別墅

堯堯豬媽:
我d m好似倒水咁呀,好恐佈呀 妳哋平日有無補吓身呀?我有架,但一停唔補,身體就即刻差 其實妳第時做返教師都好吖.

kitkit218:
遲咁多日都未有m,係咪有咗呀?妳係咪用袋袋架?(當然唔係恵x袋啦 )係咪比老公暗中用針楝穿咗,妳唔知咋 我同堯堯豬媽咪要恭喜妳囉
:-) :-) :-) hojaimami ;-) ;-) ;-)

伯爵府

好媽媽勳章

堯堯豬媽
我生完又係d m來到好似開水喉o甘
而且用左普通的子宮環...更係河水o甘
m come就會失血到貧血頭暈
現在改用有藥的子宮環才好好好好多
痛少好多...和暈少左

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

堯堯豬媽:

咁你保重啊!

我都試過一次扭傷隻手,諗起又要同阿仔沖涼,又成日要抱
都不知幾慘!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

hojaimami:

我生左之後 , m每次都係有遲無早 好準啊!
有左.........暫時未驚過,我隻佬唔咁衰掛
大家都有個共識暫時唔會生第二個喎
希望快d M 黎啦 :mrgreen:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

hojaimami , 堯堯豬媽:

有無睇"大長甘"啊???

別墅

kitkit218 :
我係屋企忙過不停,好少睇電視,自己對睇電視唔係咁有興趣,我通常會揾嘢攪吓或同個仔玩囉...........妳肯定勁追啦

堯堯豬媽:
我都無睇清濋留言,原來妳整親,試吓用肌膚舒x搽吓腫痛嘅地方會幾好架.

for all :
我有個補氣補血不寒不燥嘅藥方,去藥房執大約拾幾蚊,四碗水煲埋一碗水,平日都飲得架.有人有興趣我先講藥材好嘛,(手軟嘛 )
:-) :-) :-) hojaimami ;-) ;-) ;-)

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

堯堯豬媽
戴子宮環有咩好呀??
嘿...就係避孕....哈哈...唔洗再生
不過佢地話呢個環係有拭放黃X素...
係可令經量減底...同有子宮XX症的人
可減底痛症

別墅

妳倆個電視精,大長今啱啱開始咋..........嘩.........咁您哋咪日日留言,講劇情

堯堯:
話時話點解妳會攪到整親架?用錯力?定係之前無運動底子呀?我覺得妳傷得誇張囉............. 妳隻佬好似八婆仔咁架,咁迷信嘅.........真攪笑 咁佢有無係屋企掛埋八掛咁呀 去邊樹花墟呀????咁早有得行架咩???????乜唔係年廿八先開始有架咩?我唔睇電視都好多嘢攪架,同個仔玩&訓練都好唔得閒,執吓嘢,學下嘢,睇下資料或者上網囉.我由細到大都唔係咁追電視,開著電視都係聽多過睇 (我絕對唔係盲架 )

abcd:
我有倆個朋友都係用環架,但有一個早兩年都意外有咗bb.我胸部生咗好幾粒纖維瘤,我之前好驚架,但化驗過無癌細胞至定d咋,e家生多咗好多粒,m前痛到死下死下.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

堯堯豬媽:

嘩!花墟咁多人你都去行啊!你有無用BB車,其實咁多人
想行晒都難!

"大長今"一路上網一路睇 :mrgreen: ,係啊
成70集追到有排追啦!睇下DVD 幾多錢仲好啦
廢時限住黎睇

唉!阿仔有D鼻塞啊!隻佬仲傷風tim ! 好驚中焦啊~!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

hojaimami :

想提下你,(如果你知就唔使睇啦)
我今日打電話去健康院 BOOK做
3 歲的綜合觀察 , 原來 2歲8個月已經可以 BOOK啦
如果要揀星期六去的話 , 就記得早點打電話去 BOOK

唉!我無得揀,2月份無晒 , 3月祇有 1 & 3 號
唔揀就要等5月啊!
就唔到老公放假 , 唯有自己同阿仔去啦!
:lol:

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

堯堯豬媽:

唉!亞仔睇左醫生啦!我未睇過呢個醫生,希望食左就無事啦!
隻佬仲食緊幸福傷xx,唔肯去睇醫生! :evil:

我啊! 每年年尾都病一次先過年,希望今年唔會啦!

別墅

kitkit218 :

"想提下你,(如果你知就唔使睇啦)"我理解唔到係咩意思呀?

別墅

個仔醒嘞...........遲d再覆..........閃嘞.

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

hojaimami :

我意思係話如果你知道 3歲的booking 可以預早約
就唔使睇我比你的提示了!

唔好意思我的中文水皮D

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

堯堯豬媽 :

嘩!咁堯堯豬今晚幾點訓啊??

利是
熟朋友$50-100
其他/她$20

首頁
23456...86

尾頁

跳至