時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章

邊個係度叫攬炒?唔認數呀?

公爵府

2024年龍年勳章

搞到旅遊丶零售、飲食丶酒店樣樣死,跟住賴政府,你儍好啦,唔好當其他人都係儍㗎

複式洋房

呢個真

公爵府

2024年龍年勳章

敢做唔敢認呀,死曱甴。不如話二百萬示威者同班暴徒都係警察扮啦,笨

公爵府

2024年龍年勳章

由幾年前佔中開始,根本就鋪左條死路俾香港,叫得出「違法達義」,不如講明要玩殘香港

公爵府

2024年龍年勳章

之前仲係玩法律程序,而家直頭係黑社會,傷人放火刑毀無日無之。衰在做完又唔敢認,仲要學黑社會著草去台灣

公爵府

2024年龍年勳章

民生差,咁數下你班人搞左幾多間美心360starbucks元氣

大宅

平平無奇2 發表於 20-1-29 22:27
之前仲係玩法律程序,而家直頭係黑社會,傷人放火刑毀無日無之。衰在做完又唔敢認,仲要學黑社會著草去台灣 ...

唔系唔敢認
係賴皮唔肯認

侯爵府

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

侯爵府

【連登動員.上】專訪「我要攬炒」真身:香港人未放棄,我們也不放棄
https://www.thestandnews.com/politics/%E9%80%A3%E7%99%BB%E5%8B%95%E5%93%A1-%E4%B8%8A-%E5%B0%88%E8%A8%AA-%E6%88%91%E8%A6%81%E6%94%AC%E7%82%92-%E7%9C%9F%E8%BA%AB-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E6%9C%AA%E6%94%BE%E6%A3%84-%E6%88%91%E5%80%91%E4%B9%9F%E4%B8%8D%E6%94%BE%E6%A3%84/
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

侯爵府

男爵府

無錯!不過預左經濟差就鬧政府,黃絲特質

伯爵府

班Yc支持曱甴搞到香港經濟差,黑暴仲衰個疫症,仲好意思鬧政府,無恥至極

珍珠宮

平平無奇2 發表於 20-1-29 22:31
民生差,咁數下你班人搞左幾多間美心360starbucks元氣

諗起就嬲,打爛晒人地舖頭

公爵府

2024年龍年勳章

佢哋口頭蟬:唔關我事架,我街坊泥㗎,我番學咋⋯⋯

珍珠宮

回覆樓主:

最好受影響無咗份工嘅全部都係黃屍,佢地自己受番

珍珠宮

平平無奇2 發表於 20-1-29 22:40
佢哋口頭蟬:唔關我事架,我街坊泥㗎,我番學咋⋯⋯

佢地最叻有事就變死狗

公爵府

2024年龍年勳章

整沉自己坐緊嗰條船,仲話會俾大家一個更好嘅未來

侯爵府

榮光已歸香港
https://www.youtube.com/watch?v=FL-VQnZujhU&feature=youtu

公爵府

2024年龍年勳章

民生差係政府嘅錯,大話講到咁嘅程度,連自己都呃埋,真係堅過美利堅

首頁

尾頁

跳至