潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我舊年2月買, 有9折~

水晶宮

deleted...

wrongly posted on this topic

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

如果響歐洲國家買, 會唔會平D
另外OMEGA邊度買平

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 leekitha 於 09-6-4 11:10 發表
如果響歐洲國家買, 會唔會平D
另外OMEGA邊度買平

rolex歐洲買一定貴,omega都係,大多數牌子的錶,歐洲都貴過hk呀.
omega,hk正常walkin,是5%discount

我要食牛柳

大宅

咁我想問...買3隻會唔會再平d呢?因為我有兩個朋友都會買....哈哈...3個一齊買呀...^^...
原帖由 咸濕大師 於 09-6-4 13:56 發表

rolex歐洲買一定貴,omega都係,大多數牌子的錶,歐洲都貴過hk呀.
omega,hk正常walkin,是5%discount

侯爵府

原帖由 yuyu1219 於 09-6-4 21:40 發表
咁我想問...買3隻會唔會再平d呢?因為我有兩個朋友都會買....哈哈...3個一齊買呀...^^...

妳是指在hk買的行貨?
ROLEX同OMEGA一樣,已經同AD簽晒約,除左妳有相熟朋友,如果唔係買10隻都係一樣
反而妳分開買,可能第2,3隻仲可能會俾多D折妳,只要個SALE確定妳唔係放蛇,就有可能啦,據我所知啦,最近至有一間AD,被ROLEX釘左牌,就是俾多過8%DISCOUNT人客,所以尼,唔係買多隻至有用,要個SALE確定妳是咩人.明嗎?
我要食牛柳

侯爵府

原帖由 yuyu1219 於 09-6-4 21:40 發表

朋友,妳要綠圈呀?如果妳真係買3隻錶,妳應該咁,今天買一隻,過2-3天再去買過,記得搵反同一個SALE,問他俾多D折妳,我估10%到啦(HIT ITEM),再過幾天,至買隻綠圈,我估會俾到13%,祝好運啦:lol
我要食牛柳

別墅

我記得貴仁買錶可以做分期架!

原帖由 yuyu1219 於 09-5-22 23:05 發表
我想問...我想買隻"綠圈"....不過又唔捨得一次過比晒4皮幾......大家知唔知邊度有得做分期?
我有朋友話信和有地下有間錶鋪有..不過我又擔心...係A貨............. ...

別墅

我都勁鐘意綠圈, 不過係hk既Authorised Dealer成日都無貨, 所以我4年前係加拿大既Authorised Dealer度買左隻綠圈喇!

別墅

我老公舊年係英皇買左隻yacht-master時都有85折喎!

男爵府

你個方法都行得通,好work。你試過了嗎? 等我第時有錢買隻比自己,兩三日後又買隻比老公。一個星期後又買隻比亞爸亞媽。哈哈。

原帖由 咸濕大師 於 09-6-4 22:55 發表

朋友,妳要綠圈呀?如果妳真係買3隻錶,妳應該咁,今天買一隻,過2-3天再去買過,記得搵反同一個SALE,問他俾多D折妳,我估10%到啦(HIT ITEM),再過幾天,至買隻綠圈,我估會俾到13%,祝好運啦:lol ...

侯爵府

原帖由 lokyiumum 於 09-6-5 01:04 發表
你個方法都行得通,好work。你試過了嗎? 等我第時有錢買隻比自己,兩三日後又買隻比老公。一個星期後又買隻比亞爸亞媽。哈哈。

我?haha,我唔需要啦,我喜歡玩下錶,知道行程,只要互相諗下,就會明架啦,rolex係簽晒約,唔可以俾多過8%discount,翼唔可以超公價,如果間間都咁守規則,我真係好想知d daytona去晒邊呀?而且間間都係8%,點留d熟客唧,唔通同個sale講感情咩?haha
我要食牛柳

大宅

又問一下, 我分別問了2個朋友幫我買綠玻璃, 2個都有貨, 不過其中一個跟我說下個星期就有了, 但是說沒有receipt, 因爲怕break AD contract, 不過有出世紙,那是不是可以買?

侯爵府

原帖由 TY2004 於 09-6-5 09:51 發表
又問一下, 我分別問了2個朋友幫我買綠玻璃, 2個都有貨, 不過其中一個跟我說下個星期就有了, 但是說沒有receipt, 因爲怕break AD contract, 不過有出世紙,那是不是可以買? ...

依,無invoice,唔出奇,但綠玻璃應該俾唔到over 8%妳喎,點解出唔到invoice?妳意思是,超公價左?
我要食牛柳

大宅

原帖由 咸濕大師 於 09-6-5 11:16 發表

依,無invoice,唔出奇,但綠玻璃應該俾唔到over 8%妳喎,點解出唔到invoice?妳意思是,超公價左?

No discount and no invoice too.. so... still thinking whether to buy the watch.

水晶宮

原帖由 TY2004 於 09-6-5 12:09 發表

No discount and no invoice too.. so... still thinking whether to buy the watch.

For my opinion, don't buy GV from that no discount and no invoice AD coz it is abnormal, I wonder why they can't give u offcial receipt if the discount is in between 0% to 8%!!!

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

侯爵府

原帖由 TY2004 於 09-6-5 12:09 發表

如果0-8%discount,應該俾到invoice喎,點解俾唔到呢?你的朋友是點樣俾錶妳呢?是否去錶行交收呢?
我要食牛柳

伯爵府

is daytona available in authorised dealer? what is the orig price now? Thanks!

侯爵府

原帖由 c-wong 於 09-6-21 20:44 發表
is daytona available in authorised dealer? what is the orig price now? Thanks!

舊扣$69800
新扣$73000
我要食牛柳

水晶宮

i asked my friends, daytona white dial +1000 to 2000, black dial +5000 to 8000, but i don't support 'fry price', so give up the chance already!!!

首頁

尾頁

跳至