潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 yuyu1219 於 09-5-26 21:37 發表
周金金同周大叔都有92折呀!!!!!!

我知
我要食牛柳

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 daniel44 於 09-5-26 10:15 發表
我在周金金買過,個售貨員 (好熟),佢話買勞無折 自己拿都無,因佢地是代售,係咪真係無 折架 ?定係我買個隻是 HIT款 (常斷貨吾憂賣) ?

個sales呃你呀,佢地唔知做滿幾多年可以有quota買一隻,
我個fd個老公都係周金金做都可以攞到,當然唔可以買抄
款啦.

子爵府

原帖由 codychan 於 09-5-26 20:25 發表
呃鬼你咩,點會無折呀,差在比到幾折你姐,9年前我都係響周金金買,個sale比到82折我喎
我在 A店周金金買,因識人(買開野),但無我想買的款,佢地問 B店(同區)周金金,有無有就拿來 A店,B店話無,甘咪訂羅,點知我行過 B店,佢大大隻放係出面廚窗 我咪返 A店話B店有喎!佢地有點出奇,再打去B店先肯拿過來咋 所以好奇係咪HIT款無折羅

子爵府

原帖由 bmuimami 於 09-5-26 21:11 發表

Maybe daniel44 is asking for Daytona ...... It is very hard to have one in 'normal price' ar
Daytona ......係咩款 ?我吾識佢叫咩名

子爵府

原帖由 hellotung 於 09-5-27 12:30 發表

個sales呃你呀,佢地唔知做滿幾多年可以有quota買一隻,
我個fd個老公都係周金金做都可以攞到,當然唔可以買抄
款啦.
佢話 HIT款,佢地自己拿吾到,一定比客先架 (因街都吾夠賣), 係咪架

子爵府

有 D吾 HIT 款, 係會有牌寫明幾多折 吾洗識人

侯爵府

daytona
我要食牛柳

侯爵府

原帖由 daniel44 於 09-5-27 13:36 發表
佢話 HIT款,佢地自己拿吾到,一定比客先架 (因街都吾夠賣), 係咪架

朋友,下次唔好再去個間買錶啦,好明顯講d野呃人啦,如果hit到daytona咁display都唔會有,如果去到其他hit item,據我知,近期只有綠玻璃會唔俾折,(但妳是熟客,應該都俾到多少啦)隻錶幾錢呀?
hit款,自己買唔到,都講得出,haha.
我要食牛柳

男爵府

今日口多多,走左去周生生睇錶及問價,勞力士都仲係92折,無多無少。
若果你去果間話無折,就記得唔好去果間買啦。雖然92折唔算多,但總算有折。
樓主,買左綠圈,記得上黎講比我地知。等我地都"鄧"你高興下。
p.s. 因為我都係勁鍾意綠圈,但因為我戴得唔好睇,所以無買。

侯爵府

原帖由 lokyiumum 於 09-5-27 19:36 發表
今日口多多,走左去周生生睇錶及問價,勞力士都仲係92折,無多無少。
若果你去果間話無折,就記得唔好去果間買啦。雖然92折唔算多,但總算有折。
樓主,買左綠圈,記得上黎講比我地知。等我地都"鄧"你高興下。
p.s. 因為我都係勁鍾 ...

如果真係想買隻運動型勞力士,不訪考慮下SD啦,已經停產架啦,市面上賣一隻無一隻架啦.
我要食牛柳

水晶宮

Oh....Really? Somebody said "chui shui" only.....

水晶宮

原帖由 daniel44 於 09-5-27 13:43 發表
有 D吾 HIT 款, 係會有牌寫明幾多折 吾洗識人

May I know finally which model u pick? hee hee....
u may find the model no on the green warranty card....

大宅

aiya..本來上星期話去買綠圈...點先鬼死咁忙...就0家啦!!!到時上0黎同你地分享下!!!!
原帖由 lokyiumum 於 09-5-27 19:36 發表
p.s. 因為我都係勁鍾 ...

水晶宮

回覆 33# yuyu1219 的文章

Just want to '818', will u consider 2nd hand, I saw some in Shamshuipo 'Luen Shxxg' only $2x,xxx u may go there to take a look!!!
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

真係好想快d聽到你的好消息。

原帖由 yuyu1219 於 09-5-31 23:08 發表
aiya..本來上星期話去買綠圈...點先鬼死咁忙...就0家啦!!!到時上0黎同你地分享下!!!!

子爵府

原帖由 bmuimami 於 09-5-27 22:21 發表

May I know finally which model u pick? hee hee....
u may find the model no on the green warranty card....
有石個 d款,個盒太樣衰,收得太埋,搵吾到張咭

水晶宮

原帖由 daniel44 於 09-6-1 10:49 發表
有石個 d款,個盒太樣衰,收得太埋,搵吾到張咭

Wow, Diamond? U are so rich ar!!!
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

原帖由 bmuimami 於 09-6-1 10:56 發表

Wow, Diamond? U are so rich ar!!!
no no no rich ,我係幾年前買架啦 吾怪得見佢個價升得甘快,完原來有折

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 codychan 於 09-5-26 20:25 發表
呃鬼你咩,點會無折呀,差在比到幾折你姐,9年前我都係響周金金買,個sale比到82折我喎

我7年前都有85折啦 仲要佢自己自動比我

大宅

下星期、下星期...呢個星期開晒d會、交晒d papaer work...下星期......綠圈...等我呀!!!!!!!!!!!!!
原帖由 lokyiumum 於 09-6-1 07:24 發表
真係好想快d聽到你的好消息。

首頁

尾頁

跳至