自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

超激氣!

琴日去幫亞妹買對返学鞋唔啱着,今日拎去換(佢地話可以換)落到去真係超興!
對話:
我:唔該琴日買左對37號鞋唔啱,可唔可以換38號!
店:無得換喎!
我:點解?琴日哥哥仔話唔啱可以換架?
店:呢對最大得37號,無得換38號!
我:下?我琴日問過有大號可以換架啵!
店: (立刻改口風)我地今朝有個客一次過買左4對38號走!所以無曬38號!(嘩!一次買4對同款同size,有無可能)
我:咁你換過另外一款38號比我囉!
店:唔得!只可以換同款!
我:而家你無38號比我換!又唔比我換其它?
店:你咪換細D囉!
我: (痴線)我話37號都唔啱!你仲叫我換細D?
店:咁無得換!
我:咁你會入貨架?而家無咪到時換!
店:唔得喎!而家你淨係可以換細D!
我:而家係你地問題(佢地話無貨)!你一句唔得就唔得?仲叫我換細D?
店:你唔好係度無理取鬧!
我:我無理取鬧?你地D服務好有問題喎!你而家換定唔換?
店:唔換!
我:好!我一定投訴你!
店:你咪去囉!

我己上網在消委會投訴左佢地!
佢地好唔掂囉!
(1)聲大夾惡,好似想凶走我咁!態度好到呢!
(2)佢地(無貨)問題,而唔比我換,要我換細D(痴線)唔比換其它款!
(3)我走,仲係我背後鬧我!

呢D咁既鋪頭,克人憎到!佢地大曬咁,我話投訴佢仲話你咪去囉!串到佢!!
我地消費者真係受氣!做生意大曬!

大宅

嘩~~
個sales 好似玩野咁 :;pppp: :;pppp:

洋房

依家咩嘢人都有,

大宅

我覺得這個商場很多黑店, 之前就話有間眼鏡舗在店外搶人眼鏡, 迫你入去舗頭屈你買野, 又有 mami 話有間鞋店初時話無佢碼, 後來又話有, 佢返到屋企著不到, 後來發現鞋上的尺碼貼紙比人撕過再貼上去.

對這個商場無好感.

老公 + 仔仔 = 我一生的成就

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 cat.siu 於 09-5-23 17:06 發表
我覺得這個商場很多黑店, 之前就話有間眼鏡舗在店外搶人眼鏡, 迫你入去舗頭屈你買野, 又有 mami 話有間鞋店初時話無佢碼, 後來又話有, 佢返到屋企著不到, 後來發現鞋上的尺碼貼紙比人撕過再貼上去.

對這個商場無好 ...
好似上左大6買鞋,叫36貼36,要37貼37.

洋房

﹕超級無品...影衰曬!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

嘩~~~個sales 咁衰!!!
鬼唔望佢冇生意~~~

首頁

尾頁

跳至