婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

99成日先入為主,聲大夾冇準,乜都鍾意嘈一餐,總之嘈完先算,有鬧錯冇放過!眼見62都成日俾佢鬧到隻狗咁,今日我又無啦啦受害,我當然都不甘示弱,俾返說話佢聽,等佢自己知難而退!你們的99係咪都係咁?你們會點樣對付佢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hellokitty_baby 發表於 20-2-18 16:41
99成日先入為主,聲大夾冇準,乜都鍾意嘈一餐,總之嘈完先算,有鬧錯冇放過!眼見62都成日俾佢鬧到隻狗咁, ...

我會頂返轉頭。

大宅

crystal媽咪 發表於 20-2-18 22:37
奶奶唔麻煩,老爺先麻煩,不過唔同住,以前我會頂返轉頭。
宜家佢地好少出聲,可能見過我頂得勁,知我都係 ...

我62唔算麻煩,係冇乜主見,冇記性同蠢。我見佢成日俾佢隻老虎乸鬧,但又聲都唔敢聲,我都唔明佢後生果陣點解會揀99做老婆,又惡死,又唔係靚,對佢自己99都唔係好,我諗緊62佢有冇曾經後悔娶咗佢!

我初初嫁入來,唔知頭知路,我都冇駁嘴,後來發現呢個婆娘簡直當正自己係女皇咁,要人人都順從佢,對住我指指點點,我都開始忍無可忍,自從有次我爆完佢一鑊,之後當然都有爆啦,個婆娘開始知我會還擊,就搞少啲我!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hellokitty_baby 發表於 20-2-19 08:52
我62唔算麻煩,係冇乜主見,冇記性同蠢。我見佢成日俾佢隻老虎乸鬧,但又聲都唔敢聲,我都唔明佢後生果陣 ...

大家保持適當距離最好

珍珠宮

呢啲99得把口既話,反而容易對付。有啲把口唔出聲,暗地裡搞小動作,仲難搞。

禁止訪問

大宅

Diosmio 發表於 20-2-24 01:39
你爆係狂鬧定潤佢?

鬧佢

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至