自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

印尼口罩除左唔知點儲存,佢地人工咁平都唔知會唔會係人手做。。。所以我都唔政敢買

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

siudan 發表於 20-2-25 21:30
印尼口罩除左唔知點儲存,佢地人工咁平都唔知會唔會係人手做。。。所以我都唔政敢買:toocold ...

坐喺地包裝
放下自在

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔敢買

子爵府

tempooo 發表於 20-2-26 09:57
唔敢買

朋友話有啲印尼口罩都唔知擺幾耐勁多蝨,戥極都有、最後啲藥房都搞唔掂,將佢地拆盒放入保鮮袋拎出去賣、所以呢排見到保鮮袋印尼口罩,呢隻牌子唔好買

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至