自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 睛靈勳章

fandycheng 發表於 20-3-3 18:47
請問大家的Diapro口罩上有印上"DIAPRO"字樣嗎?
(借圖)

我有兩盒無印名既,印尼姐姐買

複式洋房

各位定啲!其實有logo同冇logo 都係真嘢, 我問過印尼代理 , 其實只係批次唔同 ,佢話plain color攞五次貨就一次有logo 佢話估計得五份一生產線嘅機有logo這期plain color新貨系沒logo
邊部口罩機生產 就出邊樣嘢, 但係物料都係一樣 ,裕華上次賣嗰批肯定冇logo , 跟住 代理話 :肺炎之前根本口罩就唔好賣, 一日都開唔到一箱單, 只值港纸廿蚊一盒嘅嘢, 邊度有人想做假, 跟住佢舉個例 :你睇下波點款 ( 搵鬼做假嘢咩呢啲款) 一啲有 一啲冇logo㗎, 我上網睇一睇又真係喎. 又或者望下hijab款, 冇人特登做假啦卦, (內銷沒人買,外銷吾好賣,做都做咗earloop先啦) ,hijab款都係一啲有 一啲冇logo㗎

Patsiu    發表於 20-3-4 09:41

子爵府

朋友個印尼工人姐姐幫手訂咗30盒Sensi,但入面個囗罩無Sensi字樣,但又有另外個牌子名喎(bestmed),係咪好可能被人換咗...?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

99kim 發表於 20-3-4 01:56
各位定啲!其實有logo同冇logo 都係真嘢, 我問過印尼代理 , 其實只係批次唔同 ,佢話plain color攞五次貨就 ...

係就好喇~
唔該你

水晶宮

99kim 發表於 20-3-4 01:56
各位定啲!其實有logo同冇logo 都係真嘢, 我問過印尼代理 , 其實只係批次唔同 ,佢話plain color攞五次貨就 ...

侯爵府

fandycheng 發表於 20-3-3 18:47
請問大家的Diapro口罩上有印上"DIAPRO"字樣嗎?
(借圖)

有印字的

男爵府

好媽媽勳章

mctl1995 發表於 20-3-3 21:41

*記錯咗呢盒口罩先係公司送。

我都買左你呢隻牌子,想請問下,有冇試過噴水入口罩?
我試我個會濕,謝謝

首頁

尾頁

跳至