美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

張惠恩 發表於 20-3-16 21:07
幾百粒聽落真係好跨張架,自己都嚇親 。。
係呀,顏e生用激光幫我脱疣,真係好快有野睇,回家當 ...

如果冇保險真係好金
謝謝你既分享

大宅

香港人好多都有自己買保險再唔係用公司醫保囉,唔多人知道有得claim足,以為要補好多錢,搵醫生另一學問,只要醫生冇濫收,agent都話會claim足,我全面脫哂9xxx,向醫生有包保養,唔好做源頭,有疣唔好等越生越多百幾粒先醫咁傻

禁止訪問

精叻鼠年勳章 2020勳章

大宅

Pp831 發表於 20-3-18 19:03
包幾耐保養,我網上搵左疣係咩樣,幾肯定老公頸位係,睇到你地講會傳染小朋友,我會捉佢去睇醫生,謝謝你的 ...

一年保養,醫生話正常唔會番發,除非再俾人野到,另外如果做完咩問題佢都叫我可以book時間俾佢睇番,以前睇醫生傾唔到3分鐘就完,這位脫疣醫生睇得出佢超有耐性,因為我問左好多有關疣既問題,佢解釋哂之後先開始做

禁止訪問

珍珠宮

2020勳章

happymama0506 發表於 20-3-20 00:01
一年保養,醫生話正常唔會番發,除非再俾人野到,另外如果做完咩問題佢都叫我可以book時間俾佢睇番,以前 ...

可否pm你位醫生比我

大宅

安全起見做前問下agent睇下自己份保險做脫疣可以claim到幾錢,第二叫agent 俾一份claim form 你, 第三俾醫生填好,第四我自己係未理賠前都keep起哂d 單同有關資料保障自己

Pp831    發表於 20-3-23 16:53

禁止訪問

複式洋房

happymama0506 發表於 20-3-22 17:01
安全起見做前問下agent睇下自己份保險做脫疣可以claim到幾錢,第二叫agent 俾一份claim form 你, 第三俾醫 ...

我早排都脫左,趁日日帶口罩可以慢慢由佢康復,但我係美容院入面既醫生幫我脫,仲話我底層有好多粒爆緊出嚟,表面有30幾粒,底層有20粒 收左23000 醫生直接填好Cliam Form 最後AXX 都Cliam 足

雖然唔洗錢,但初初感覺比人呃 因為比較貴

但問清楚先知道大部份醫生都淨係清除表面嗰層嘅疣,但呢個皮膚科醫生好直接而且好細心!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆 Pp831 的帖子

醫生好有善,清楚講解哂,佢話脫疣搵醫生做先安全,因為做緊過程會氣化粒疣,同時有部機吸,佢話多數醫生都會咁做最衛生,而街外有啲會挑出黎擺係張紙巾度,咁樣會製做傳染人嘅機會
因為挑左出黎都有病毒的,佢提我如果知有美容院幫人脫疣係用呢種方法最好唔好去,佢話生過疣唔等於有抗體,再俾人傳染就有機會再生,聽完嚇親我

大把仲鋪哂係紙巾數番俾你睇脫左幾多,唔小心跌左一粒半粒係地下你話幾恐怖

別墅

Xmas吸收勳章

happymama0506 發表於 20-3-22 17:01
安全起見做前問下agent睇下自己份保險做脫疣可以claim到幾錢,第二叫agent 俾一份claim form 你, 第三俾醫 ...

可否pm 醫生, thx

大宅

回覆 pigpig77 的帖子

bexxnique,旺角有診所,向醫生,另外仲有位女醫生係到都有傾兩句

民房

回覆 happymama0506 的帖子

可唔可以pm資料給我,thx

禁止訪問

大宅

回覆 Mrssunn 的帖子

我本來都唔知,上去除左脫疣,仲學埋野醫生講都講好耐,我比較好奇心重樣樣問

大宅

2020勳章

脫完可沖涼濕水嗎?

複式洋房

真係claim 到架醫生做同簽既話

大宅

fatpigfatpig 發表於 20-4-1 21:36
脫完可沖涼濕水嗎?

我做面,有正常洗面,傷口唔深,即晚已經慢慢結焦中,輕手洗面ok

首頁
12345...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊