自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見到facebook請人網址好多話喺屋做有收入跟著聯絡問下做d咩....對話如下:香港科技公司聘請兼職助理❗️❗️
主要處理客戶訂單👨🏻‍💻
回復客戶問題
每天1-2小時
要求:有責任感 ,守時
在家工佢亦可✅ 工作時間彈性✅
時薪$80up📈 即日出糧
歡迎查詢🔍 fb pm

我地科技公司主要係幫客人處理訂單
就算係屋企都可以做到 每日1-2小時左右🕑
首先有兩個要求:
1. iPhone 用戶(iphone 10/11 而已過往活躍用戶)
2. 香港/澳門Apple id 9️⃣個月以上

以每單既形式去計算傭金💰💰💰
每天可以額外多出$300-400既額外收入💰

請問你符唔符合以上條件呢?

我回覆符合👇距回覆
咁我簡單講解下工作流程系點啦
1.每日系1-2小時空閒時間🕐
2.會比個應用程式名你先下載
3.會比客人既account💬
4.登入好之後我地會比公司既卡號你綁💳
5.綁定完請先移除自己既支付方式,免得費用由你既支付方式扣除❗️
6.最後回到應用程式充值✅
每1次充值為$10
假如充值30次=$10x30單=$300
完成工作即日過數
銀行✅支付寶✅tap&go✅

有興趣嗎?

公爵府

manvy1112 發表於 20-4-2 18:31
我見到facebook請人網址好多話喺屋做有收入跟著聯絡問下做d咩....對話如下:香港科技公司聘請兼職助理❗️ ...

話時話,早幾年睇報紙見過:

「夜總會請會計文員」
無需經驗,
無需學歷,
薪高糧準,
可預支糧,
歡迎返PT婦女。
有意者⋯⋯

睇完我都想做
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

男爵府

我見到facebook請人網址好多話喺屋做有收入跟著聯絡問下做d咩....對話如下:香港科技公司聘請兼職助理❗️ ...

好似有古惑咁

wcpcelia    發表於 20-4-4 17:11

大宅

回覆樓主:

刷好評/刷退,不過就算係真嘅都有風險。

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

我估代客增值國內支付寶。

伯爵府

WWT1234 發表於 20-4-2 19:19

「夜總會請會計文員」

假既

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

可能叫你做Nigerian scam,,覆下d遺產或者追女仔email咁囉!有d target可能係中國人要寫中文嘛!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

WWT1234 發表於 20-4-2 19:19

「夜總會請會計文員」

呢個好明顯去做小姐喎

首頁

尾頁

跳至