夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實唔好諗住,樓主你首先要去驗身,

大宅

其實一班朋友都爛滾,我唔相信會改到囉

複式洋房

十一哥 發表於 20-4-9 09:00
咁D男人每次去呢D地方幾錢埋單?

我都想知

公爵府

虎到金來勳章

Pianocake 發表於 20-4-9 09:16
其實一班朋友都爛滾,我唔相信會改到囉
應該話, 個男人爛滾, 係唔會改到. 識個朋友, 結婚20年, 滾足咁奈, 厄足老婆咁奈, 咩女都岩, 自己老婆, 好朋友嘅老婆都唔放過, 唉...我了友真係好慘.

子爵府

我諗應該過千, 真場假場都好.

我以前二十出頭(廿幾年前了)去過一次, 個陣未拍拖, 未碰過女仔, D 舊同學拉我去, 三催四請半推半就下, 卒之去過一次, 我依D窮鬼真係無錢去, 佗地場(香港女仔), D 舊同學都唔係滾友, 上過幾次見識覺得過癮, 有次拉埋我去, 他們說3佰幾一part, 約20分鐘, 我講明800樓下玩兩part 當見識即走, 去到都係卡啦OK 旺角場, 跟普通卡拉OK沒分別, 有個男人帶D 女入來, 啱就坐低, 彈個兩轉無過掂, 最後勉強搵左D 坐下, 一齊唱歌, 包杯野已經計錢, 舊同學開始抽水, 我當然唔敢和驃冷汗.....

20分鐘後個男人入來叫D 女出去, 問洗唔洗換女, 我地話唔洗換, 同時我比D 同學鬧, 點解比左錢唔抽水..... 跟住第二round 開始, 見D 同學好主動, D 女又好主動, 有個仲坐住個同學上面打車輪(可能博有下場吧)..., 跟住我又比D 同學打眼色叫我落手, 我只係順勢撫下腰和側, 個女仔唔係咁願意, 我都唔想撫(同學話個女仔可能剛剛做), 跟住一齊唱歌, 好快又廿分仲, 跟住我打死都喊走, 有D 同學想玩多陣我都唔理佢, 最後一齊走, 頭尾都9個字, 每人7佰幾, 仲要比個睇場話我地早走(同學話朋友突然有D事, 所以要走).

去完都唔係咁安樂, 覺得唔係咁道德又唔想咁樣玩, 都係正途識女仔好D, 而且自己都唔係D 咁既人, 之後就無去了.

當然有D 場再貴D high D, 電視有時都報導, 好多西裝友去高價場, cheap場依家應好多大陸女仔, 所以價錢可能平D.

子爵府

雖然冇上床證據,但對於我已經接受唔到!

樓主,只可以同你講,冇咗信心真係好難再相信佢,佢幾時放工?上班時間去咗邊?揸住手機同乜嘢人講?whatsapp畀邊個?幾時上線、下線?銀包裏面有啲乜嘢?公事包入面有啲乜嘢?有冇收埋啲秘密喺某啲地方?搜、搜、搜起碼要到佢再畀返你信任嘅行為,先至會減低呢種疑惑!
呢啲唔信任嘅行為真係要維持一段時間,除非你C6再次比到信任你!

複式洋房

wingyaumama 發表於 20-4-9 10:23
雖然冇上床證據,但對於我已經接受唔到!

樓主,只可以同你講,冇咗信心真係好難再相信佢,佢幾時放工?上 ...

啱...佢係打屋企工嘅, 平時好自由, 我返朝九晚五, 生活好規律~
佢可以去搞搞震嘅時間多的是...

公爵府

虎到金來勳章

對, 日日睇佢wts上線下線, 同邊個講緊, 真係好好好辛苦...

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

齋唱歌飲酒未計有下文, 一晚要五六千. 有朋友會去

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

萬能插蘇 發表於 20-4-8 21:23
無意間見到啲相, 呢5-6年間原來老公都有去夜場 (有低胸短裙女陪猜枚嗰喲), 佢仲係同其他我都認識嘅男性男友 ...
睇到你個名同你出的POST,好得意

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無意間見到啲相, 呢5-6年間原來老公都有去夜場 (有低胸短裙女陪猜枚嗰喲), 佢仲係同其他我都認識嘅男性男友 ...

如果有攬攬錫錫都已經算係
反而係你打算點做
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

我覺得去夜場又未至於離婚咁嚴重,而且都已經五六年前嘅事,又冇證據證明佢出軌

大宅

善宜 發表於 20-4-9 23:28
我覺得去夜場又未至於離婚咁嚴重,而且都已經五六年前嘅事,又冇證據證明佢出軌
...

樓主應該唔係話五六年前,係呢五六年間。。。。。即係keep住呢幾年都有去,唔知我有冇理解錯

子爵府

siumanluo 發表於 20-4-9 23:33
樓主應該唔係話五六年前,係呢五六年間。。。。。即係keep住呢幾年都有去,唔知我有冇理解錯
...

你岩,我睇漏

別墅

如果工作需要(即陪老闆去),大家又會唔會接受?

子爵府

karenlohy 發表於 20-4-9 13:39
齋唱歌飲酒未計有下文, 一晚要五六千. 有朋友會去

伯爵府

畀面勳章

Babyfungmama 發表於 20-4-9 02:52
回覆 萬能插蘇 的帖子

香港夜總會,開多間房就隨時搞得,呢頭坐完大脾,玩到開心就隔離開間房,出軌機率係 ...

伯爵府

估唔到依家仲有呢D
就算你老公無下文都好,我都接受唔到,
佢唔可以失去你又要去玩,
攬住第二個快活緊時會唔會捻起你?

被發現又話知錯,男人講既野真係唔好信,
佢地劣性根本唔會改,只係你接唔接受到咁解。

有d人覺得未上床摸下玩下okay
我就唔得喇

首頁

尾頁

跳至