自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

如題,可以介紹一下嗎?謝謝

男爵府

stepchk 發表於 20-5-29 19:45
唔該晒,因為之前有人話要打開櫃門先散到熱,如果我下面整焗爐,我驚有問題。
...

唔好客氣,我又未試過要打開櫃門散熱,不過可能唔同牌子唔同做法

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

阿里媽媽 發表於 20-5-29 19:44
我部無散熱問題,我個爐頭下面個櫃桶,平時拎嘢出嚟都唔覺得熱。不過你最好問吓師傅穩陣啲
...

唔該晒,因為之前有人話要打開櫃門先散到熱,如果我下面整焗爐,我驚有問題。

男爵府

stepchk 發表於 20-5-29 19:41
請問有無散唔到熱嘅問題?我想下面裝個焗爐,唔知有無問題

我部無散熱問題,我個爐頭下面個櫃桶,平時拎嘢出嚟都唔覺得熱。不過你最好問吓師傅穩陣啲

大宅

phibow 發表於 20-4-21 10:10
我用Rasonic, 同Panasonic Function 一樣, 但價錢平D

我都係用Rasonic 好用

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

wcpcelia 發表於 20-4-21 18:18
Panasonic

我見有媽咪話有啲機散唔到熱要打開櫃門先得,咁p仔有無呢個問題? 因為我想下面裝焗爐

珊瑚宮

阿里媽媽 發表於 20-4-21 09:00
我都係用panasonic ,好好用,用咗七年都冇壞過

請問有無散唔到熱嘅問題?我想下面裝個焗爐,唔知有無問題

大宅

我家用樂信,06年用到而家

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Panasonic

大宅

iris0703 發表於 20-4-21 17:14
我都想用P仔,但下面係洗衣機P仔機身太厚放唔到,請問還有什麼推介?

Bosch 唔錯,用左幾年

侯爵府

panasonic

珍珠宮

虎到金來勳章

我都係用日製panasonic, 用左一年好好用

男爵府

我都想用P仔,但下面係洗衣機P仔機身太厚放唔到,請問還有什麼推介?
;-)

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

煮食樂聲,打邊爐小米

水晶宮

畀面勳章

樂晴天 發表於 20-4-21 10:02
請問是否嵌入式?

係呀

珍珠宮

Panasonic

珍珠宮

我用Rasonic, 同Panasonic Function 一樣, 但價錢平D

珍珠宮

CathyChan1126 發表於 20-4-21 08:55
你預$4000-5000大約
因為型號唔同,價錢都唔一樣

請問是否嵌入式?

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

P仔,好好用

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都係用日本制Panasonic

首頁

尾頁

跳至