夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想搵同路人分享下類似經驗....我諗應該好小有.呢2年我痴左線,多次想死(我唔死係要留個肝比仔日後需要時移植比佢),有抑鬱症,肥左25磅,喊過n次(喊到眼同頭痛),發惡夢,飲酒,身體差..etc同佢離離合合好多次,分開同一齊都好難...

同佢一齊20年(我3x歲),10年前已發現過一次佢唔認!直覺話比我知佢有出去玩,當時有提過離婚最後揀左信佢. 因為工作關係佢好易食免費餐(同雞上床).今次係玩到我有性病要入院治療(食,打同吊抗生素).初頭佢同當年一樣唔認,然後話只去邪骨無插雞..用左近半年終於知佢係咩人,好心寒...同左個雞蟲咁多年都唔知,男人為左偷食可以去到幾盡?大話勁到呢.

複式洋房

包包包包 發表於 20-5-14 22:31
想搵同路人分享下類似經驗....我諗應該好小有.呢2年我痴左線,多次想死(我唔死係要留個肝比仔日後需要時移 ...

佢係個好老公,好爸爸..我都試過同自己講放低重新開始過,但好難..(以前唔信10個有9個偷食!心諗邊有咁誇張,依家信)陰影好大,成日腦出佢屌雞畫面!依家無左愛同信任好難行.佢係大話精,慣犯,都深知狗改不了吃屎...

都做過好多野修補關係但無用(旅行,婚姻輔導,佛教心靈輔導,食抑鬱藥(知佢玩到有性病後開始食)每次食藥都會問點解我要食藥? 食藥好多副作用......

有個衰奶奶,我醫性病時唔敢同家人朋友講得佢同老公知!果時我身心好痛對手打左豆拎唔到筷子佢黑臉問我點解唔食醫院飯同覺得做女人應該要睇開d要原諒佢仔,果時我喊住叫佢走先.....唔想睇佢臉色...

複式洋房

樓主,你要努力令自己快樂,為你自己快樂,我也在努力中!需要可以pm我!

翡翠宮

包包包包 發表於 20-5-14 22:55

佢係個好老公,好爸爸..我都試過同自己講放低重新開始過, ...

他咁衰,你要學習愛自己

自由太多會令世人失去平衡

水晶宮

回覆樓主:

得嗰3x歲,揾過個啦!睇唔出佢有乜嘢好。就係因為你1x歲已經識佢,唔識分好同唔好嘅男人...

子爵府

回覆樓主:

睇完都心痛 樓主你無唔岩 唔好為左d賤人咁樣糟質自己呀 愛自己多d呀 保重

子爵府

重新生活

想搵同路人分享下類似經驗....我諗應該好小有.呢2年我痴左線,多次想死(我唔死係要留個肝比仔日後需要時移 ...

這個男人唔值得你咁唔開心,離開吧,好好重生生活

男爵府

睇完真係唔知講咩好, 樓主加油.....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

樓主保重身體
唔值得再為個咁既人傷身同傷心
另外想問,係咩行業咁易同雞有接觸?

大宅

聽到都痛,放過自己,離開佢你先可以重生!
既然大家再努力應該都無用,你要為自己同小朋友,加油!

複式洋房

Nbs 發表於 20-5-14 23:37
得嗰3x歲,揾過個啦!睇唔出佢有乜嘢好。就係因為你1x歲已經識佢,唔識分好同唔好嘅男人...
...

之前講開叫雞話題,佢話唔會用自己條J去撩屎坑(emoji)(emoji)‍♀️ 試過比我懷疑就反話我唔信佢!Ok我信,一次又一次信所以......

複式洋房

littlefunpig 發表於 20-5-15 00:36
樓主保重身體
唔值得再為個咁既人傷身同傷心
另外想問,係咩行業咁易同雞有接觸?

職場出軌王

見圖! 佢咪就係No.1 建造業law

複式洋房

mendy118 發表於 20-5-14 23:32
樓主,你要努力令自己快樂,為你自己快樂,我也在努力中!需要可以pm我!
...

謝謝!我無停過令自己快樂,(因為陰影大同抑鬱症....一齊左咁耐要再一齊同分開唔易)暫時分左居!會努力企返起身(emoji)(emoji) 一齊加油

珍珠宮

包包包包 發表於 20-5-15 02:11
謝謝!我無停過令自己快樂,(因為陰影大同抑鬱症....一齊左咁耐要再一齊同分開唔易)暫時分左居! ...

加油

侯爵府

快快同佢離婚,你先會獲得重生,唔好為一個唔再愛你既人犧牲,唔值得,亦無人會識去感激

複式洋房

你已經俾過機會佢,佢都唔珍惜,你已做咗你應該要做嘅事。為自己未來為身體,愛自己多啲,你再為佢付出都係徒勞無功。

大宅

Nbs 發表於 20-5-14 23:37
...

贊成,唔好再令自己受傷害,離開渣男。佢係咪好爸爸尚且唔講,但一定唔會係好老公,呢個缺陷已大過晒佢嘅優點。

水晶宮

包包包包 發表於 20-5-15 01:54
之前講開叫雞話題,佢話唔會用自己條J去撩屎坑(emoji)(emoji)‍♀️ 試過比我懷疑就反話我唔信佢!Ok我信 ...

唉佢梗係話唔會啦...
可能佢其他地方好可靠所以呃到你啦,不過男人唔可以淨係講乜就信㗎(女人都係嘅唔係淨係男人)。
企返起身好好為自己為個仔啦。

男爵府

回覆樓主:

99都無野解釋到咪講呢d唔好理佢,最緊要自己情緒,屋企人健康都唔理就去叫雞又點會係好爸爸,有性病唔係淨係感染你,如果係椰菜同住供用廁所都有機會,小心仔仔都有事

珍珠宮

離婚先可以令你真正悉懷, 你99簡直唔系人, 講埋D咁既野, 離晒譜

首頁

尾頁

跳至