夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我3月6生完bb,出月到而家都無同老公行埋,想請問各位幾耐會同老公行埋?我諗緊係咩原因我老公無主動想同我行埋。不過我知佢近排好忙,經常做野做到凌晨4,5點先訓(emoji)變相時間唔岩,我覺得太耐無行埋,慢慢同老公之間嘅感情唔同左,生活上嘅話題都係圍繞住bb,好似無以前果種sweet嘅感覺 可以點做?

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Momo2624 發表於 20-5-22 11:56
我3月6生完bb,出月到而家都無同老公行埋,想請問各位幾耐會同老公行埋?我諗緊係咩原因我老公無主動想同我 ...
呢樣野真係憑感覺,聽老人家話100日

洋房

我3月6生完bb,出月到而家都無同老公行埋,想請問各位幾耐會同老公行埋?我諗緊係咩原因我老公無主動想同我 ...

傷口吾痛。心理上無問題就可以試下

大宅

吾知有冇記錯,我廿幾年前,健康院護士話約六星期(當然要衡量自己身體狀況)

水晶宮

2020勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

當年我生完兩胎,番醫生到覆診,醫生話傷口已癒合,一切ok..性生活就可以回復正常。但頭幾個月,其實大家都攰,一上床淨係想瞓覺

洋房

Angelice-BeBe 發表於 20-5-23 08:25
當年我生完兩胎,番醫生到覆診,醫生話傷口已癒合,一切ok..性生活就可以回復正常。但頭幾個月,其實大家都 ...

係呀 呢2個月以來真係一訓上床就訓教,因為真係好累。我每晚都會同老公沖涼,但佢都無咩反應,淨係成日話我個肚好鄒皮,個胸好the(emoji)唔知佢係咪對我無興趣

別墅

Momo2624 發表於 20-5-23 17:03
係呀 呢2個月以來真係一訓上床就訓教,因為真係好累。我每晚都會同老公沖涼,但佢都無咩反應,淨係成日話 ...

佢咁講到出口,咪直接問佢係咪嫌棄所以唔想搞。

洋房

msowl 發表於 20-5-23 19:15
佢咁講到出口,咪直接問佢係咪嫌棄所以唔想搞。

我有問過 但佢又話唔介意我個肚咁核突TT 我想修返好個身材 俾個驚喜佢 但不知從何入手

別墅

Momo2624 發表於 20-5-23 19:25
我有問過 但佢又話唔介意我個肚咁核突TT 我想修返好個身材 俾個驚喜佢 但不知從何入手
...

離唔開做運動/做機,我都驚生完唔知變成點,老公唔介意我都介意。

複式洋房

我成一年先開始同房返
我四月生,今月先開始行埋
大家差不多啦,你不是太遲(emoji)(emoji)

洋房

candy_tsang 發表於 20-5-24 13:24
我成一年先開始同房返
我四月生,今月先開始行埋
大家差不多啦,你不是太遲(emoji)(emoji)

吓 一年(emoji) 再行埋一齊會唔會覺得好陌生 同埋會唔會無左feel

洋房

msowl 發表於 20-5-23 19:34
離唔開做運動/做機,我都驚生完唔知變成點,老公唔介意我都介意。

係呀 我都開始介意自己嘅身材 所以想決心收身 希望有返少女身材 join左d treatment 收返個肚先

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Momo2624 發表於 20-5-24 22:24
吓 一年(emoji) 再行埋一齊會唔會覺得好陌生 同埋會唔會無左feel

其實生完2-3個月。老公有要求。不過我心理仲怕傷口未好所以好抗拒拒絕了,之後我岩開始想追多個所以嘗試下,老公試過二日都唔得軟曬,可能佢都太耐冇搞,成一年十個月(emoji)(emoji)(emoji)依家ok la,其實我覺得依家搞已經冇咁有feel,老公話同以前差不多,唔知係咪氹我(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

2020勳章

正常傷口好番晒,大約2-3個月就可以,如果太耐有機會影響夫妻關係,當然初時湊初生,大家都攰,次數唔會太密,慢慢BB大個D就可以正常番

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

我開刀,6個星期左右,聽講順產可以再早D~
不過我覺得有bb係度,都有阻礙~

洋房

做個靚太 發表於 20-5-25 12:22
我開刀,6個星期左右,聽講順產可以再早D~
不過我覺得有bb係度,都有阻礙~
...

係呀 bb係度驚整醒佢

珍珠宮

2020勳章

Momo2624 發表於 20-5-25 15:54
係呀 bb係度驚整醒佢

我阿B都好敏感,平時都好好訓,我去開燈去廁所佢都唔醒,但唔知點解,我地一想行埋,佢就會醒

小菜豆    發表於 4 天前

洋房

做個靚太 發表於 20-5-25 16:45
我阿B都好敏感,平時都好好訓,我去開燈去廁所佢都唔醒,但唔知點解,我地一想行埋,佢就會醒 :h ...

哈哈 佢好識簡時間

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
琴晚終於同老公行埋,但好急急腳。無咩feel。而家都咁冷感,10幾20年之後都唔知點

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Momo2624 發表於 20-5-27 15:29
琴晚終於同老公行埋,但好急急腳。無咩feel。而家都咁冷感,10幾20年之後都唔知點
...

唔使擔心,咁耐無做,要些時間適應,做多幾次就ok!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊