網購天地

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

請問有冇JM 淘過洗碗機?之前淘既九陽差不多要退休了,今次想淘個大少少的(6套那種),請問有冇jm淘過P仔?美的或內地品牌?可以介紹下嗎?Thanks

翡翠宮

回覆樓主:

我以前一直對海爾小海貝好有興趣,不過最終喺香港買咗美的免安裝款,用咗2年仲未壞。

睇下有無興趣
https://u.jd.com/3jAeAy

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我見小米都出左1299, 好靚仔, 好吸引, 但我部九仔又無壞

琥珀宮

畀面勳章

blackberry 發表於 20-5-25 18:49
我見小米都出左1299, 好靚仔, 好吸引, 但我部九仔又無壞

小米那部要按裝嗎?

琥珀宮

畀面勳章

lyh80115 發表於 20-5-25 14:33
我以前一直對海爾小海貝好有興趣,不過最終喺香港買咗美的免安裝款,用咗2年仲未壞。

睇下有無興趣

我其實都睇中美的6套,但要按裝,在香港買美的可以邊度睇?

琥珀宮

畀面勳章

lyh80115 發表於 20-5-25 14:33

睇下有無興趣

我睇中呢兩部

翡翠宮

littlesister 發表於 20-5-25 19:11
我其實都睇中美的6套,但要按裝,在香港買美的可以邊度睇?

官網望下,不過官方價好貴。睇price.com,美的6套$3000多啲,唔知係唔係包安裝。
https://www.mideahk.com/index.php?route=product/category&path=70_72_112

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlesister 發表於 20-5-25 19:10
小米那部要按裝嗎?

免安裝

琥珀宮

畀面勳章

lyh80115 發表於 20-5-25 20:58
官網望下,不過官方價好貴。睇price.com,美的6套$3000多啲,唔知係唔係包安裝。
https://www.mideahk.com ...

香港買美的真係好貴

琥珀宮

畀面勳章

blackberry 發表於 20-5-25 21:58
免安裝

而家考慮買呢部,平平地用住先,直送香港

翡翠宮

littlesister 發表於 20-5-26 16:16
而家考慮買呢部,平平地用住先,直送香港

如果2480就抵買啦,不過實要搶

琥珀宮

畀面勳章

blackberry 發表於 20-5-26 16:19
如果2480就抵買啦,不過實要搶

唔駛搶啊,而家已經買得啦,不過要問賣家領劵

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

littlesister 發表於 20-5-25 13:33
請問有冇JM 淘過洗碗機?之前淘既九陽差不多要退休了,今次想淘個大少少的(6套那種),請問有冇jm淘過P仔 ...

我淘左呢部洗碗機,用咗近一個月,容量好夠大,五口之家,一日兩餐只開一機就洗得晒,鑊、湯煲嗰啲當然要手洗,湯煲蓋我都放埋落機一齊洗。我開頭都係睇緊大P,後來睇到呢部個價錢夠實惠,同大P價錢差一大截,睇晒啲評論圖片先夠膽淘返嚟用,用落又真係幾OK,除咗價錢考慮之外,最主要係貪佢唔使任何安裝,因為我而家係租樓住,唔想搞咁多嘢,一買返嚟即刻用得。你可以參考吓。

fu至这行话¥3pCr1rVo78c¥转移至👉淘宀┡ē👈【我在淘宝Lite发现了 英邦洗碗机全自动家用免安装台式两用迷你小型杀菌烘干刷小米碗机, 一起来看!】;或https://m.tb.cn/h.VPwuCyc 点几链街,再选择瀏..覽●噐○dakai

琥珀宮

畀面勳章

Jasber 發表於 20-5-27 09:16
我淘左呢部洗碗機,用咗近一個月,容量好夠大,五口之家,一日兩餐只開一機就洗得晒,鑊、湯煲嗰啲當然要手 ...

呢部放到五人碗碟咁好? 請問你呢部要安裝嗎?

公爵府

littlesister 發表於 20-5-27 11:43

呢部放到五人碗碟咁好? 請問你呢部要安裝嗎? ...
除咗價錢考慮之外,最主要係貪佢唔使任何安裝,因為我而家係租樓住,唔想搞咁多嘢,一買返嚟即刻用得。

琥珀宮

畀面勳章

Jasber 發表於 20-5-27 11:51
除咗價錢考慮之外,最主要係貪佢唔使任何安裝,因為我而家係租樓住,唔想搞咁多嘢,一買返嚟即刻用得。
...

請問可以放煲入去洗嗎?上層是否可以拆?

公爵府

littlesister 發表於 20-5-27 13:39
請問可以放煲入去洗嗎?上層是否可以拆?
上層可以拆呀, 拆左可以放到10吋鬆D既碟, 側側地放再大D都入到添
我問過客服內朧尺寸: 34W X 33D X 27H (cm)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

blackberry 發表於 20-5-25 18:49

小米洗碗機,依家做緊$1099,好抵
美的布谷都有隻免安裝洗碗機,功能仲多d, 依家又係做緊特價

子爵府

hohoho2013 發表於 20-6-1 23:03
小米洗碗機,依家做緊$1099,好抵
美的布谷都有隻免安裝洗碗機,功能仲多d, 依家又係做緊特價 :joy ...

小米果部好抵呀,但可惜入水要駁喉
我駁唔到

子爵府

Jasber 發表於 20-5-27 09:16
我淘左呢部洗碗機,用咗近一個月,容量好夠大,五口之家,一日兩餐只開一機就洗得晒,鑊、湯煲嗰啲當然要 ...

想請問一下:
自己入水要入幾多次?麻煩嗎?
烘干效果ok嗎? 要幾耐先烘干哂?

我只能買細機,本身睇中小米,但駁唔到喉,你呢部都好吸引,又差唔多價錢。
Thankz

首頁

尾頁

跳至