家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果家中有小朋友初生
但地方有限

買邊款吸塵機好呢? 如地方有限買直立式/傳統有線個款好呢?

本身用開DXXXX

如果直立式係咪款款都好快電池無電?

有諗過BOSXX MIEXX 太貴

BUDGET 二千零三千零可接受

邊款慳位D?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

可以諗 iris ohyama ,有隻5系,係直立,即係放手唔會跌果種,友和1500搞掂,吸地下夠用,電多數一吸一充,充五個鐘走唔甩

珊瑚宮

回覆樓主:

唔好處或係好處係用塵袋,外觀靚仔d,擺係客廳無咁肉酸,會見到d黑色污糟野,唔好處,係要比錢買塵袋

珊瑚宮

回覆樓主:

有線已經有d落後,唔會有人用

大宅

回覆 oceandeepsea 的帖子

因為有線貪佢唔使成日叉電,
我諗要個款WIRE-FREE 叉一次用到45-60 MINS 以上最好 (FOR 全屋)

珊瑚宮

18babycome 發表於 20-5-27 18:31
回覆 oceandeepsea 的帖子

因為有線貪佢唔使成日叉電,

一係lg果隻,有兩舊電比你換,吸完無電換第二舊,舊電好似可以係架機同機座充,充完一舊到另一舊

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

18babycome 發表於 20-5-26 16:19
如果家中有小朋友初生
但地方有限

直立式吸塵機 VC 4i Cordless Yellow *SEA 重量極輕(0.99kg)
新型超高速無碳刷數碼摩打提升吸力至15kPa
德國製造
三年保養

大約$2400

https://www.kaercher.com/hk-zh/home-garden/vacuum-cleaners/cordless-vacuum-cleaner/vc-4i-cordless-sea-11982510.html

Karcher - VC4i Cordless 超輕量無線吸塵機 附贈電動除蟎床褥吸頭(香港行貨)

珊瑚宮

Anka 發表於 20-5-27 19:47
直立式吸塵機 VC 4i Cordless Yellow *SEA 重量極輕(0.9 ...

應該唔係德國製

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

oceandeepsea 發表於 20-5-28 22:36
應該唔係德國製

上面條link 香港行貨, 廣告寫住"德國製造", 產地:德國

其他 (平行進口) 產地: 中國

如果不是, 違反商品及說明條例

首頁

尾頁

跳至