夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

虎到金來勳章

HFGL 發表於 20-5-27 08:18
我老公都係紀律部隊、都係要返shift,但我無亂諗,因為諗黎盞自尋煩惱佢要呃你話都無咁易,既然你同 ...
係喎, 班消防佬成日拎CL返大陸叫G, 大有人在架, 所以唔驚得咁多. 有幾個FD嫁消防, 好快分開, 也有一個由第一個小朋友出世, 老公有女人, 忍忍忍到而家18年, 咪仲係男嘅厄住老婆仲有女人....咁當然有D消防仲好正常嘅. 呢D嘢真係好難講, 有咩工嘅, 要玩你都阻唔到.

侯爵府

Krius 發表於 20-5-26 19:07
我有個拍左5年拍ge男朋友,佢近兩個月考到紀律部隊入左學堂,大家已經諗住當佢畢左業就同雙方父母商量定實 ...

疑人不用 用人不疑

男爵府

十一哥 發表於 20-5-27 09:03
係喎, 班消防佬成日拎CL返大陸叫G, 大有人在架, 所以唔驚得咁多. 有幾個FD嫁消防, 好快分開, 也有一個由第 ...

咁又唔洗指名道姓話消防既政府部門裡面大把呢啲人,識得好多就算唔係紀律部隊既都係會成班一齊拎CL去叫G,不過我又唔係好明點解要大家一齊約埋去叫,其實小啲人知件事唔係會保密啲?定係去叫G好型?真係有時唔係好明啲男人諗乜

子爵府

不如諗你宜家有咩改變到?其實有好多,心態、吸引力、所有可以增值自己嘅辦法,你阻止唔到對方諗咩,亦阻止唔到佢遇到咩人,從事咩工作,你只可以改變自己,你夠好,第二時感情有咩變化,都係佢損失,你轉個頭已經可以搵到個適合你嘅人

子爵府

fungmiss 發表於 20-5-26 20:01
其實入學堂冇嘢怕
到佢出咗嚟真係做嘢就真係會驚了
成班麻甩佬會一齊夜晚落老蘭

入學堂都會有野架, 成班年輕人柴娃娃成日對住, 一齊受訓捱日子. 我姐夫當年也說有幾個女學員對佢有興趣, 姐夫又大隻, 樣不差, 說話又吹得, 好有女人緣, 不過我家姐質素也不差, 而且姐夫都係顧家的人, 所以咁耐也沒有第三者出現.

公爵府

虎到金來勳章

HFGL 發表於 20-5-27 09:58
咁又唔洗指名道姓話消防既政府部門裡面大把呢啲人,識得好多就算唔係紀律部隊既都係會成班一齊拎CL ...
可能人多膽又大D呢, 總之真係見唔少.

大宅

HFGL 發表於 20-5-27 09:58
咁又唔洗指名道姓話消防既政府部門裡面大把呢啲人,識得好多就算唔係紀律部隊既都係會成班一齊拎CL ...

可能班男人鍾意賽後檢討呢

大宅

唔驚得咁多,就算俾你日日見到佢,要出去偷食都一定有機會,佢份人點樣其實緊要啲

伯爵府

我有個拍左5年拍ge男朋友,佢近兩個月考到紀律部隊入左學堂,大家已經諗住當佢畢左業就同雙方父母商量定實 ...

各行業都有好人壞人,唔好太擔心

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

未發生就已經驚定,幾時先驚完?

男人無論做邊行都會有機會偷食,地盤唔使返SHIFT都大把男人又賭又叫雞啦,返OFFICE 工咪一樣可以同女同事搞上

如果妳覺得信唔過呢個男人咪唔好同佢結婚,無謂浪費大家時間

洋房

我諗我對佢應該要有多啲信心,其實佢就未有過壞紀錄,但其實佢本身番文職都好多時同朋友出去食飯就特登關機/唔聽電話,佢份人比較重朋友(好聽啲),難聽啲就成班人做咩佢就好易做咩。本身佢文職果度其實都好少女同事,啲飯局朋友我都識,先叫冇咁擔心。加上本身我原生家庭老豆出過好幾次軌,我媽忍完再忍,依加冇離婚,但成日係我面前講男人信唔過,我都幾大壓力。

洋房

反而我想知我個情況使做坊間果啲婚前輔導,唔知會唔會幫到我多啲

大宅

咁係原生家庭影響左你
未偷食就覺得佢偷食,佢真係會好快偷食
同朋友食飯都關電話,係咪你明知佢同朋友食緊飯,你都成日call 佢?
多信任,多支持,祝好運!

珍珠宮

Krius 發表於 20-5-27 22:25
我諗我對佢應該要有多啲信心,其實佢就未有過壞紀錄,但其實佢本身番文職都好多時同朋友出去食飯就特登關機 ...

男人最忌無面
如果明知男朋友同朋友聚會,成日都打電話俾佢,佢會俾班朋友笑,佢會覺得無面
或者佢無聽電話,女方追問點解唔聽電話,怕煩自然熄電話/唔聽電話

會唔會出軌係視乎個人道德觀念,同職業無關,亦同朋友無關

你受原生家庭影響感情觀,可以嘗試接受心理輔導

複式洋房

我老公都係紀律部隊 返一放二
我都明白你 但都驚唔到咁多
要偷一個鐘時間都已經可以偷
咩職業都好 佢係要偷都總會偷到
都係睇佢本身性格 大家相處
大家都係講個信字
諗太多盞自己疑神疑鬼唔開心

公爵府

虎到金來勳章

fixfi 發表於 20-5-28 15:04
我老公都係紀律部隊 返一放二
我都明白你 但都驚唔到咁多
要偷一個鐘時間都已經可以偷
岩, 只要開心就得, 唔唸咁多反而仲開心.

珍珠宮

hedhed 發表於 20-5-26 19:21
10個男人10個都想偷。今日唔偷,無人保証成世唔偷,之但係你日日喊苦喊忽,係我都想搵個開心女仔同我做人世 ...
SPECIAL POLICEMEN,十個有9 個都出面玩女人,唔係女人就係賭錢...

你自己小心啦...我前夫也是警察,佢大話到你折唔穿佢...無錢仲嫖賭飲吹,好叻..
那個小三也是那裡認識的...
我身邊的單親有多位前夫也是POLICEMAN,又係衰久錢,SO離婚...
你自己想想..而家唔壞,但佢地跟大隊,(埋堆)...
有D唔打算升職,個人傻下傻下個隻咪唔偷食,同事叫佢STUPID 仔或X九仔...個D唔醒咪唔出軌...唔出去玩..

別墅

我擔心既係唔係你男友有女人離開你.....係遲早頂你唔順呢D疑神疑鬼既性格而離開你 你男朋友有理想..有抱負..........但現在你變了佢既包袱

複式洋房

我覺得女人唔可以成日以男人為中心!會令佢好辛苦!我老公都係紀律部隊,有時會同同事去酒吧飲下酒輕鬆下!我唔會特別管住佢!我永遠都係咁同佢講,我既世界都好大,我都有夢想,但我願意陪你儲錢置業,結婚生兒育女,做一位好太太好媽媽!若你不珍惜,我必放手重新追尋我夢想!女人一定要識愛錫自己,和做好自己!對男人一定要好似放風箏咁,收放自如!如果女人成個人生都圍住個男人轉,除左令個男人辛苦外,自己都辛苦!我地要做個聰明既女人,不阻礙男人事業和追夢,也能令佢自願顧家,起碼唔好搞到佢驚左番屋企對住頭家!

侯爵府

偷食係不分行業,不分男女喎,主要睇人!

首頁

尾頁

跳至