自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

先講我閨蜜背境, 44歲,未嫁,老豆係幾億富豪,住美國20年, 冇做過野,近年番屋企接手生意皇國,但我朋友只想吃喝玩樂,做下樣,佢身型都keep到,瘦,但樣就一般,唔算young,性格最堅,嚴重公主病,我老公形容佢係8婆,但我地從小識,佢對我好好

佢玩交友app, 識咗個男,33歲,青靚白淨,依家起夜總會做廚房, 窮,之前成起屋企瞓覺唔做野, 我覺得佢行古惑,我朋友話唔係, 但個男嘅朋友都龍蛇混雜咁

我朋友性格真的唔野少, 所以拍拖無個長久,依家果個男同我fd一齊, 我覺得佢為錢, 我老公話,為錢都冇野,搵個伴啫,唔分錢就唔會離婚啦,我成日驚我fd比人呃錢受傷害

你地點睇?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

拍下拖姐
唔結婚都無咩掛?
你朋友唔會以為係真愛掛~
性格年齡樣又一般
個青靚白淨男唔為錢都唔會一齊啦
你朋友應該都知掛

水晶宮

miffyumiffy 發表於 20-5-27 09:07
先講我閨蜜背境, 44歲,未嫁,老豆係幾億富豪,住美國20年, 冇做過野,近年番屋企接手生意皇國,但我朋友 ...

邊驚得咁多....

莫講話朋友....

就算親妹都管不到啦.....

水晶宮

littlefunpig 發表於 20-5-27 09:12
拍下拖姐
唔結婚都無咩掛?
你朋友唔會以為係真愛掛~

我擔心佢

水晶宮

回覆 miffyumiffy 的帖子

一個願打一個願捱,反而如果真係可以對佢好, 又有咩所謂?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

miffyumiffy 發表於 20-5-27 09:14
我擔心佢
做朋友既咪只好陪住佢
一路靜觀其變
間唔時等你朋友清醒下

侯爵府

先講我閨蜜背境, 44歲,未嫁,老豆係幾億富豪,住美國20年, 冇做過野,近年番屋企接手生意皇國,但我朋友 ...

有人為錢 有人為愛 忠告過 唔聽便算

翡翠宮

不過起碼呢個係真人, 唔係D 殺豬盤騙案
一開始話曬自己窮, 好過扮有錢呃你朋友先

水晶宮

見過臉未?

大宅

貪錢,不分男女,女人都可為錢同男人一齊,点解男又唔得,講真女人分人一半身家就應份,男人就賤男, 呢個世界真不公平。

侯爵府

佢老豆有幾億一定係精明嘅生意人+識睇人
如果個男係咁差,佢老豆都唔會比佢結婚
結左都唔會直接比曬啲錢你朋友
我覺得你担心得太多

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 20-5-27 09:14
我擔心佢

放心啦有錢人屋企人都唔會係天真無知嘅,一定會防呢件外人囉.... 窮人唔想同有錢人做親戚唔容易㗎 有錢人係會排擠窮人㗎,無法接受搞到一屋窮親戚㗎
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

公爵府

怕乜嘢吖,有錢人結婚,大把條件約朿,離婚後不分身家,每月基金出家用,有個譜嘅。至於肉體上,成人你情我願

水晶宮

pbpk03845784 發表於 20-5-27 09:12
邊驚得咁多....

莫講話朋友....

我同佢識幾廿年,2姐妹咁,佢問我意見,我都唔識答

男爵府

你只可提吓你個friend, 佢唔受就算.

大宅

miffyumiffy 發表於 20-5-27 09:25
我同佢識幾廿年,2姐妹咁,佢問我意見,我都唔識答

同朋友講, 叫佢比多D時間相處, 錢銀睇緊D....
如事情發生我親人身上, 都只可以這樣做..

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有時...真係當局者迷的

水晶宮

Lopopo 發表於 20-5-27 09:21
佢老豆有幾億一定係精明嘅生意人+識睇人
如果個男係咁差,佢老豆都唔會比佢結婚
結左都唔會直接比曬啲錢你 ...

佢老豆太有錢,好開通果類家長,有時都慷慨到得人驚,佢老豆係小型地產商, 起豪宅賣,一個單位幾千呎,同我講,歡迎我過黎住,佢比個單位我住

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好難講架喎, 為錢都唔奇, 如果個男既可以就到你朋友, 你朋友鍾意既都冇所謂既
意見既野係咁易比吓就算啦, 始終你朋友年紀都唔細

水晶宮

TMC3012 發表於 20-5-27 09:35
好難講架喎, 為錢都唔奇, 如果個男既可以就到你朋友, 你朋友鍾意既都冇所謂既
意見既野係咁易比吓就算啦 ...

個男+個男嘅家人當我朋友神咁拜

企圖做到出晒面

首頁
12345...9

尾頁

跳至