自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

圓圈加一點 發表於 20-5-28 01:04
想表達啲咩呢?
唔直接啲?
又想衝出黎威

佢可能係指反光背心

珍珠宮

牛年勳章

iamcute_lala 發表於 20-5-28 09:29
哦你話便衣 明晒

係呀!黑衣暴徒有時扮便衣

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

如真是內訌,全部唔抵可憐

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

回覆 czl115 的帖子

我唸有D家長確實唔理或理唔到咁多... ...

子爵府

而家d人真係好惡, 囉住部相機/講幾句說話就會比人打到半死, 真係好恐怖!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

iamcute_lala 發表於 20-5-28 00:07
睇得電視直播多 可惜佢哋唔係著制服啦

又係既,無黃色反光衣加大大隻「Press」字,無咗免死金牌,呢單一定無得援刑。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小朋友品行真係好重要,唔好群壞人,識左呢D人影響真係一世

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

15歲咋

子爵府

熊熊老婆 發表於 20-5-27 23:23
水官講得啱!香港嘅年青人真係好優秀!

呢d垃圾官,枉為人

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 DAVID1965 的帖子

成班識得架,一定捉到,出來行一定要還,但死者家人咪慘,條片點都係歷史,16年前睇住佢出世,短短十幾年咁就冇左個仔,一世傷痛.
<br><br>

男爵府

回覆樓主:

希望快d拉到人,太狠啦

公爵府

有d人真係好兇殘,冇血性

子爵府

hellomiki 發表於 20-5-28 00:22
黃版主好快又移入時事
我早前都post左呢單,點知被黃版主移走,黃版主要保護香港憂獸年青人
...

明明是新聞,好多JM又會拉到去政治,所以才會搬過去。 好多問題都值得分享和討論,但有些會員就系都要講黃呀藍呀,板主見到就會搬。

翡翠宮

回覆樓主:

任何事情都係用暴力解決

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

金雞廣場和勝和同門內訌傷人案 遇襲少年須切除脾臟

旺角洗衣街39號金雞廣場,本月16日晚上9時許,疑有黑幫和勝和同門為「爭女」內訌,其中一名姓林(15歲)少年奔逃至上址機舖,遭對方5名惡煞追及圍毆,有人更舉起滅火筒朝林頭胸狂扑至少3次。林捱毆後癱軟在地,陷入昏迷,由救護車送院治理,經連日救治後,截至目前仍然情況嚴重。消息指,他腦部幸無受損,惟脾臟在連番受襲下嚴重爆裂,將要施手術切除。

有急症科專科醫生指出,脾臟的作用猶如「大型淋巴核」,主要用於過濾血液,剔除老死的紅血球,並可騰出紅血球內鐵質以循環使用,同時亦會製造抗體,以吞噬細菌。另外,它因容量大,可當「血液儲存庫」,當發生意外流血時,脾臟可補充血液。若脾臟被切除後,會令免疫系統受影響,容易被細菌入侵,每隔3至5年便需打疫苗預防。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

父母傷心死

男爵府

回覆樓主:

一哥成日講,年青人守法意識薄弱,但泛民法官稱讚呢班時代垃圾嘅年青人,香港唔死都好難

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好殘忍

大宅

唔敢睇片。。。班0靚仔痴晒線

首頁

尾頁

跳至