使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題。

禁止訪問

回覆樓主:

超級版主

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lam_yau 發表於 20-5-30 16:36
如題。
相冊使用教學(包括上載圖片及添加圖片在帖子內)

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3935808&extra=page%3D1

Baby Kingdom App 一帖多圖

*上限9張圖片
* 必須授予 BK App 權限才可使用

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17386574&page=1#pid355619472

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

wong2323 發表於 20-5-30 16:43
相冊使用教學(包括上載圖片及添加圖片在帖子內)

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread& ...

謝謝!

大宅

我的首頁內沒有相冊,甘係咪我無得放相上 BK?

管理員

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章

lam_yau 發表於 20-7-9 13:22
我的首頁內沒有相冊,甘係咪我無得放相上 BK?

你好,請將相片上傳到個人相冊內,然後才將已儲存在相冊內的相片貼上內容,謝謝 !

民房

點解我的首頁無相冊嘎?

超級版主

2020勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

rinka123 發表於 20-8-2 11:38
點解我的首頁無相冊嘎?

如果係手機bk網頁版,係無相冊,要係 PC 或 app 先有,謝謝

大宅

bktcc 發表於 20-8-2 15:06
如果係手機bk網頁版,係無相冊,要係 PC 或 app 先有,謝謝
原來手機無,我依家明白啦,謝謝你!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊