自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

早前記唔記得啲yc叫人攞哂銀行啲錢出嚟呀,真係冇腦得好緊要

男爵府

係咪依家開個瑞士銀行戶口, 叫佢地匯D美金過去避險都會大把人上當

男爵府

回覆 lovemisha 的帖子

我想話做公務員都有好多

子爵府

回覆樓主:

其實依家佢哋好似以前D保藥黨,不過對像已不是婆仔! 突然想起很久不見的祈福黨廣告!

伯爵府

yuenloklok1 發表於 20-5-31 21:39
如果蠢到咁都信,有咩損失都唔抵可憐

真係不少人係以為美港掛勾係Trump決定的。。
你咪話唔驚。。睇咗4頁都未有人明白聯繫匯率。
其實真相是有幾多人知?唔知真係比佢嚇死。

公爵府

9157 發表於 20-6-1 16:22
如果真係咁多人响應,我反而會將citibank啲錢轉返去其他銀行,美元轉其他貨幣或轉返港紙。等如股票一樣,物 ...
智者!

瑪瑙宮

yk2 發表於 20-5-31 21:33
有冇發覺在不同頻道,多咗好多係咁叫人换美金放在美國银行嘅謠傳?

但最近離普到連法輪x、亞茂丙個爸吹水唔 ...

如果有人覺得美國最和平,那就移居去美國吧!換美金,美金可在香港平是買野比錢用嗎?咪又要用港幣,有些公司或鋪頭,人民幣都收既,但就未聽過會收美金。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

YC 不斷叫人換美金,但我偏偏換人仔,貪佢定期息高

水晶宮

2024勳章

【港版國安法】陳茂波稱香港實行聯繫匯率制度 毋須美國同意 https://www.hk01.com/article/480192?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

子爵府

回覆樓主:

黃絲一向都冇腦,唔鍾意阿爺啫,都唔洗搞亂自己土生土長的地方

首頁

尾頁

跳至