潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

nanababe 發表於 20-6-9 19:49
Same here, i dont like both leather epsom feels like plastic, this leather is too thin
...

Wait for Togo :)

男爵府

nanababe 發表於 20-6-9 16:24
Sa offer K4色比我但係swift皮太易花了,第一個B我應該拿嗎?歷時1個多月就有offer, turn down咗唔知又要等 ...

第一個袋俾到粉紅色已經好好,h嘅粉紅色好搶手,如果唔係疫情我諗呢個色要好高spending,不過好睇自己鍾唔鍾意!
我自己覺得啱色重要過啱皮,因為某D色唔知點解只有某隻皮,eg p9隻紫的b好似只有swift? K也只有epsom ! 最重要自己喜歡pink 嗎?

複式洋房

nanababe 發表於 20-6-9 18:26
Over 1:1

如果已over 1:1,我會等自己最喜歡的spec。而且個人覺得b25的話,都是Togo皮會襯d!

子爵府

如果第一個出的袋,even 1:1.2 or 1:1.3 應該都出唔到k25 b25 金剛色

子爵府

其實k28 Togo 也不錯,個人覺得好過B25 swift (因難打理)
K28可能容易比到妳喜歡的色妳

男爵府

其實swift 一啲都唔易花
我以前都以為好難打理,但我個c18 係swift, 用咗好耐都係好靚、扣已經花晒、但啲皮仲係好好
Swift 用喺sharp 色度係特別靚㗎、
我見過Epsom 嘅 8w c18, 吸引力爭好多

子爵府

Sa offer K4色比我但係swift皮太易花了,第一個B我應該拿嗎?歷時1個多月就有offer, turn down咗唔知又要等 ...

My P9 swift b25,大愛呀,又輕又好用。怕皮軟,可以用內袋。袋滿野個shape好靚

wcpcelia    發表於 20-6-10 11:25

大宅

Buy!!!
我二月尾出咗k4 b25 swift
靚到不得了
我同你一樣又係第一次唔要,兩日後念念不忘即刻搵返sa要
H粉紅色唔會錯

伯爵府

K4真係令人心心眼

男爵府

3wa4 發表於 20-6-9 19:56
第一個袋俾到粉紅色已經好好,h嘅粉紅色好搶手,如果唔係疫情我諗呢個色要好高spending,不過好睇自己鍾唔 ...

我鍾意粉紅色啊我都有個rose extreme lindy只係個皮問題

男爵府

SWbck 發表於 20-6-9 20:35
如果已over 1:1,我會等自己最喜歡的spec。而且個人覺得b25的話,都是Togo皮會襯d!
...

我都係咁諗啊不過唔知要等到幾時其間我又唔想成日落去店因為又會再使錢

男爵府

SWbck 發表於 20-6-9 20:35
...

Togo會硬淨啲啦又唔使咁驚佢塌 但有排等了

男爵府

bettywong80 發表於 20-6-9 20:48
如果第一個出的袋,even 1:1.2 or 1:1.3 應該都出唔到k25 b25 金剛色

請問要幾多先配到?

男爵府

bettywong80 發表於 20-6-9 20:50
其實k28 Togo 也不錯,個人覺得好過B25 swift (因難打理)
K28可能容易比到妳喜歡的色妳 ...

Sa offer k28 swift 比我啦係牛油果色,又係swift

男爵府

jasonmama888 發表於 20-6-9 22:20
My P9 swift b25,大愛呀,又輕又好用。怕皮軟,可以用內袋。袋滿野個shape好靚

...

其實我都未埋眼訂咗個7rp啊,請問你用邊隻内袋?P9配金扣真係冇得輸

男爵府

wingjaiii 發表於 20-6-9 22:55
Buy!!!
我二月尾出咗k4 b25 swift
靚到不得了

哎好魔鬼啊,你係咪都襯白色outfit多啊?so far都冇刮花嗎?(touchwood)

大宅

nanababe 發表於 20-6-9 23:14
哎好魔鬼啊,你係咪都襯白色outfit多啊?so far都冇刮花嗎?(touchwood)

我唔係㗎我深色多,但我真係好鍾意粉紅色。。
我見我朋友個swift p9冇乜嘢喎

男爵府

nanababe 發表於 20-6-9 23:04
我鍾意粉紅色啊我都有個rose extreme lindy只係個皮問題

Rose extreme 係偏桃紅色,同k4 pink差好遠! 同埋第一個offer要金剛色,sa點回應你?再等吓定再買多啲野?三大金剛色以前來講好難有, 仲要b25, 難上加難!而家疫情可能容易左,不過個人經驗及這(emoji)jm經驗唔係咁易有!你自己再衡量一下,問吓sa睇吓佢點答你!

利申:幫sa買左二年野,已出過幾個b k c. 1:1.2也出唔到黑k28 GHW! 嬲到去左韓國配1:1買左black K28 ghw. Gold n Etoupe 同樣成日話冇貨!

大宅

nanababe 發表於 20-6-9 23:09
請問要幾多先配到?

Agree with her , at least 1:1.4-1.5 for 金剛色

子爵府

nanababe 發表於 20-6-9 23:08
Togo會硬淨啲啦又唔使咁驚佢塌 但有排等了

其實b25用swift都唔易塌架
因為袋細
無咁易塌呀
雖然個袋我只係買咗一年
但都仲好挺

首頁

尾頁

跳至