自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

諗起就想食

伯爵府

岩岩尋日先買左,我唔食得辣但都忍唔住要食,日本城42蚊兩包韓版

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

我見好多人鍾意食辛辣麵,但我反而覺得出前x丁仲好食,可能我口味同其他人唔同,我都唔知點解我特登買辛辣麵反覆試好多次都係唔鍾意。

公爵府

ewater 發表於 20-6-15 12:33
我見好多人鍾意食辛辣麵,但我反而覺得出前x丁仲好食,可能我口味同其他人唔同,我都唔知點解我特登買辛辣 ...

係咪買左made in China版? made in Korea 同China係有分別,d麵彈好多
一丁我都ok, 但福麵依家好難食

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我地鍾意食架,仲有隻粉紅雞呀,都正架。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我鐘意食, 但近期發覺煮完之後, 間屋有一D 好chemical 味, 唔係食物味

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

my005 發表於 20-6-15 12:41

邊款係粉紅雞呀?

水晶宮

my005 發表於 20-6-15 12:41

粉紅色嗰隻係咪麻辣?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mingaga 發表於 20-6-15 12:55
邊款係粉紅雞呀?

三養辣雞麵,粉紅色封面,封面有隻雞架呢。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

love2talk 發表於 20-6-15 12:57
粉紅色嗰隻係咪麻辣?

奶油味白醬

子爵府

回覆樓主:

,以前重要連湯都飲埋,後來見佢有牛的成份冇再買了

Sadonnahon    發表於 20-6-15 21:39
wcpcelia    發表於 20-6-15 14:11

象牙宮

回覆樓主:

以前韓國帶返黎果d好食,打個蛋花上去正到爆

公爵府

牛年勳章

me

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

鐘意呀
但知道包粉有牛之後就斷纜

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

my005 發表於 20-6-15 12:59
三養辣雞麵,粉紅色封面,封面有隻雞架呢。

呢款?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

我都愛吃辛辣麵

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我超鐘意食,辣到標汗都要食,佢既麵質唔同一丁果d, 煙煙靭靭d,不過有時食完會胃痛,可能年紀大唔受得太辣,所以而家少食

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

到, 麵要煙煙靭靭先好食

珊瑚宮

stagea 發表於 20-6-15 13:13
呢款?

叻﹗係呀﹗

珍珠宮

到。味精湯都飲埋先肯收口

首頁
12345...7

尾頁

跳至