自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

my005 發表於 20-6-15 15:34
多謝推介,等我認住佢先。

你鍾意食鴨血粉嗎?
有款麻辣好正喎

子爵府

我都鍾意,佢隻麵粗粗地無咁淋,我通常落細半包粉辣辣地岩岩好

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

stagea 發表於 20-6-15 15:52
你好識食喎,加芝士都好食,拎起麵放芝士再淋湯
...

巧邪惡喎加芝士

已刪除用户

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

gingerszeto 發表於 20-6-15 16:00
巧邪惡喎加芝士

試下,研究過咁食,真係好好食架

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 20-6-15 15:59
你鍾意食鴨血粉嗎?
有款麻辣好正喎

好呀,聽你介紹吖,我自己就未食過鴨血粉架﹗我諗我女會鍾意,佢鍾意麻辣同酸辣架。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

stagea 發表於 20-6-15 16:01
試下,研究過咁食,真係好好食架

不了...........會變月巴氏

琥珀宮

my005 發表於 20-6-15 16:02
好呀,聽你介紹吖,我自己就未食過鴨血粉架﹗我諗我女會鍾意,佢鍾意麻辣同酸辣架。
...

呢款好正架真鴨血嚟既

呢個價錢左右先正常(1人份),見到有啲地方賣88蚊一盒

琥珀宮

gingerszeto 發表於 20-6-15 16:02
不了...........會變月巴氏

試一次

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

love2talk 發表於 20-6-15 14:33
黑色係我最愛

黑色辣到痴線

水晶宮

babynetnet 發表於 20-6-15 16:14
黑色辣到痴線

嗰包醬超正

公爵府

要韓版先好食,麵彈牙同辣啲,同中國版完全唔同,加蛋加菜好好味,加芝士就冇咁辣,講起都想食

伯爵府

S_family 發表於 20-6-15 12:39
係咪買左made in China版? made in Korea 同China係有分別,d麵彈好多
一丁我都ok, 但福麵依家好難食 :qu ...

Made in Korea個麵餅是圓形的. 如果是正方形就一定不是韓版.

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

回覆樓主:

到,怕辣又要食,一定要韓國製造先至好味

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

我覺得辛辣麵好咸,已經落半包粉

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 20-6-15 16:05
呢款好正架真鴨血嚟既

呢個價錢左右先正常(1人份),見到有啲地方賣88蚊一盒 :lamlam ...

thx,我留意下吖。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

全家都好鍾意吃,今日先係優品買左3pack韓版黑辛,平時$36.9,今日$33.9,+成果邊$45.9所以我5鬼買

珍珠宮

回覆樓主:

我超鍾意食,陸版都幾好食,韓版貴好多但唔覺得好食好多,唔通我買咗假野?

珍珠宮

YPLCPL 發表於 20-6-15 18:15
全家都好鍾意吃,今日先係優品買左3pack韓版黑辛,平時$36.9,今日$33.9,+成果邊$45.9所以我5鬼買 ...

請問黑色味道係點

首頁
23456...7

尾頁

跳至